• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım Dökülüyor. Çam Terebentin Yüzünden mi?

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Arkadaşlar şampuanıma çam terebentin esansı kattım. Saç uzatma konusunda çok umutluydum ancak sanırım saçlarımı kuruttu ve bu aralar saçlarım çok dökülüyor. Mevsimden de olabilir gerçi bilmiyorum ki :ssz: Var mı fikri olan? :5:

Bende şampuanıma katmıştım benimkisini de kuruttu biraz fakat hiç dökülme yaşamadım.Onun dışında bir fikrim yok :(

kızlar merhaba..
canım senin ç.terebenti kattığın şampuanın herhangi bi şampuan mıydı bioblası öneririm sarmaşık özlü varya saç uzatan birde ona katıp dene istersen ben kullanıyorum şampuanı gayet memnunum gürleştirdi e birazda uzattı ztn bioblas olduğu için dökülme de söz konusu değil bende 1-2hafta normal kullandım sonra bemiks kattım içine öyle de iyi oldu bu arada ç.terabendini nerden alıyorsun

kızlar merhaba..
canım senin ç.terebenti kattığın şampuanın herhangi bi şampuan mıydı bioblası öneririm sarmaşık özlü varya saç uzatan birde ona katıp dene istersen ben kullanıyorum şampuanı gayet memnunum gürleştirdi e birazda uzattı ztn bioblas olduğu için dökülme de söz konusu değil bende 1-2hafta normal kullandım sonra bemiks kattım içine öyle de iyi oldu bu arada ç.terabendini nerden alıyorsun

Her yerde var canım ben bir kozmetikçiden aldım :) Bioblas da olsa sanırım bir daha cesaret edemem çam terebentin için :)

çamterebentin almam lazımmmmm ama hep unutuyorum..:17:
belki cansız ölü saçların dökülüyordur..
herşey sebep olabilir hamilelik,beslenme,havaa başka bir şampuana geç ben özellikle sarmısaklı şampuan kullanıyorum tavsiye ederim..:38:

Canım dökülmenin sebebi her şey olabilir. Bi süre devam et bence çam terebentine belki zamanla alışır saçların.

Ben kremsiz şampuan kullanıyorum bi de çam terebentin koydum içine çok kurutursa diye korkumdan tatlı badem yağı ve jojoba yağı da koydum işte göz kararı. Saçlarım yumuşacık oluyo kurumuyo böyle

çamterebentin almam lazımmmmm ama hep unutuyorum..:17:
belki cansız ölü saçların dökülüyordur..
herşey sebep olabilir hamilelik,beslenme,havaa başka bir şampuana geç ben özellikle sarmısaklı şampuan kullanıyorum tavsiye ederim..:38:

Sarımsaklı şampuan kokar diye korkuyorum ya :/
Canım dökülmenin sebebi her şey olabilir. Bi süre devam et bence çam terebentine belki zamanla alışır saçların.

Ben kremsiz şampuan kullanıyorum bi de çam terebentin koydum içine çok kurutursa diye korkumdan tatlı badem yağı ve jojoba yağı da koydum işte göz kararı. Saçlarım yumuşacık oluyo kurumuyo böyle

Hadi ya :) Ben de mi öyle yapsam :)

Hadi ya :) Ben de mi öyle yapsam :)

Bi kaba Şampuanından 1 2 kullanımlık ayır canım onlara birer damla damlat dene istersen bi :) Şimdi senin saça olmazsa bütün şampuan heba olmasın :)
Ben de burda okudum daha demin gidip bal da koydum içine bakalım yarın denerim onu da:)

Her yerde var canım ben bir kozmetikçiden aldım :) Bioblas da olsa sanırım bir daha cesaret edemem çam terebentin için :)

canım sağol tşk ettim.. ben bioblasın içine bemiks kırdım bitane şimdilik iyi gidiyo birinci bitti bitecek devamını getiricem yine şampuanın hadi gazamız mübarek olsun :1:

sarımsaklı şampuana genelde menekşe yağı vs yağlardan katıyolar kokusu olmasın diye forumda başka sayfalardada görmüştüm iyi oluyomuş deneyin kızlar banada söylersiniz yaa etkili oluyomu arada değişiklik yaparım belki bende :9:

sarımsaklı şampuana genelde menekşe yağı vs yağlardan katıyolar kokusu olmasın diye forumda başka sayfalardada görmüştüm iyi oluyomuş deneyin kızlar banada söylersiniz yaa etkili oluyomu arada değişiklik yaparım belki bende :9:

Bak menekşe yağı olabilir. Lavanta yağı karanfil yağı falan :) Hepsi saça iyi gelen şeyler :)

Son düzenleme:
Çam terebentin benim saçlarımı mahvetti döküldü hepsi :5:

Arkadaşlar şampuanıma çam terebentin esansı kattım. Saç uzatma konusunda çok umutluydum ancak sanırım saçlarımı kuruttu ve bu aralar saçlarım çok dökülüyor. Mevsimden de olabilir gerçi bilmiyorum ki :ssz: Var mı fikri olan? :5:

kesinlikle saç döküyor bende şampuana kattım bi ay kullandım saçlarım dahada dökülmeye başladı avuç avuç gelior elime :(tavsiye etmiorum kımsye

Back