Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor ama planlarım var.Arkadaş arıyorum :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben karanfil suyunu kullanmıştım faydası oluyo devam edince ama saçlarım açık renk olduğu için rengini biraz değiştiriyodu o yüzden bırakmıştım bıraktığım için yine dökülmeye başlamıştı
şimdi ısırgan kullanıyorum dökülmesini durdurdu ama saçlarımda gözle görülür bi çoğalma olmadı devam edersem olur diye düşünüyorum

cnmm bende karanfile başlayacagm mayadan memnunum şimdilik bide dökülen yerlerden çıkmaya baslasalar çok çok iyi olacak gibi:)

Rengini değiştiriyor derken canım koyulaştırdı mı yani?Bakalım bende devam ediyorum karanfile kokusu çok hoşuma gitmiyor ama napalım o kadar olucak.Isırganın saç için bire bir olduğunu düşünüyorum,devam eddersen ben çoğalacağına inanıyorum.Iısrgana önümüz de ki ay başlıcam.Umarım önümüzde ki aya kadar senin saçların çoğalır da bize de umut olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…