Eskiden mükemmel denilecek saçlarım vardı.Gür,hacimli,parlak...2 kafaya yetecek saçım vardı.Şimdi ise yarı yarıya azaldı.Burada tecrübelerini paylaşan arkadaşları dikkatlice okudum,bazıları kafama yattı ve uygulamaya karar verdim.Ayrıca çoğu uğraştırıcı şeyler de değil.Saç bakım yağlarının sadece parlattığını bir arkadaşımız zaten dile getirmiş bende ona katılıyorum.Kullanmama rağmen pek bir faydasını görmedim.Şimdi benimle bu işe başlayacak birbirimize destek olabileceğimiz,gelişmeleri paylaşabileceğimiz arkadaşlar arıyorum.Çünkü destek bence çok önemli.Bu forumda okuduğum 3 tarif var;1-Karanfilli su 2-Isırgan otlu su 3-Kuru mayalı tarif. Bunların 3 ü nü de kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağıma karar veremedim,sonuçta saçı bazı günler dinlendirmek gerek.Acaba 1 hafta ısırgan otunu 1 hafta kuru mayalı tarifi uygulasam yanlarında da her gün karanfilli suyu sıksam nasıl olur diye düşünüyorum. Ya da bir ay birini bir ay birini mi yapsam.Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Ayrıca bir arkadaşımız ısırgan otunu içerek aynı etkiyi almış onu da içmek istiyorum.Bunları birlikte uygulamanın bir sakıncası olur mu sizce.Hem fikirlerinizi hem bu yolda bana eşlik edebilecek arkadaşları bekliyorum.Bu dertten muzdarip herkesin kafasından saçlar fışkırsın inşallah :) Öpüyorum canlar...
Olmaz mı hiç hemde ne güzel olur Ceren:)Ben şimdi neler yaptığımı anlatayım sana karanfilli suyu yaptım 4 gün bekledi fısfıslı bir şişeye aldım az önce de ilk denememi yaptım saçımın özellikle diplerine ve sonra her yerine sıktım taradım. Hafta da 2 yada 3 kerede kuru mayalı tarifi yapıyorum.Mayalı tarifi 3. denemem.Şu an bir gelişme yok tabi,zaten mucize beklemiyordum sabırla yapmaya devam edicem inşallah...Isırgan olayına henüz başlayamadım bulamadım çünkü,ananeme söylemeyi düşünüyorum benim için toplayıp kurutmasını isticem ona ancak kurban bayramından sonra başlayabilirim.Şimdilik yaptıklarım bunlar bir de ara sıra ayda 2 kere mesela yağlarla bakım yapmayı planlıyorum.Birde pek işe yaradığını düşünmediğim bir bitkisel şampuanım var onunla yıkıyorum saçlarımı kimyasal içeriklilerden iyidir diye düşünüyorum işe yaramasadaSende gelişmelerinden haberdar et beni olur mu?Diğer arkadaşlar da deneyimlerini başka yöntemler varsa onları paylaşsın lütfen,çok ihtiyacımız var.Öptüm hepinizi :)
1 haftadır tala yılan yağı kullanıyorum. Yılan yağımın orjinal olduğuna eminim ve kullanım şeklindeki gibi uyguladım. Daha 3 kere uyguladım ama saçımı yıkarken çok döktü.Doğal olarak biraz tedirgin oldum. En başta dökme yapıyor da sonra saç alışınca normale mi dönüyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.
saç işi zor ... bioxin dökülmemi anında durdurdu fakat bırakınca 1-2 ay içinde tekrar dökülmeye başladı. çokta pahalı sürekli kullanılmaz
cnmm bende dün mayalı tarifi yaptım ilk kez saçlarımı dolgun gösterdi gercekten kabarttı ama rahatsız edici bi kabarıklık değildi bu çok hoşuma gitti :) bide ben yağ karışımı kullanıyorum yarında onu kullanacagım yani haftada 1 kere yag iki kere maya yapmayı düşünüyorm umarım işe yarar en kısa zamandada karanfile başlayacagım ya acaba diyorum karanfil durulanmadığı için kuru maya tarifinden sonra hemen uygulasam nasıl olur çünkü saçlarımıdaçok yormak istemiyorum en azından elimdekiler saglam kalsın bide saçıda çok yıkamamak lazımmış kendi yağında beslenmesi lazımmış gerçi ben pek uygulayamıyorum ama :)
Evet canım çok yıkamamak gerektiğini bende duymuştum.Mayalı tariften sonra kullanmanda bir sakınca olmaz bence,ikisi de doğal ürünler sonuçta...Ben karanfili her gün uygulamak gerekiyor diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba.Haftada 2 maya her gün karanfil diye gidicektim,her gün yapmasam mı ki?
aslında karanfil hergün yapılabilir saçını hergn tarıyosan eger sıkıp tarayabilirsin yada akşamdan akşama yapıp tarayabilirsin ama işte ben hergn taramıyorum açıkçası saçlarım çünkü kolay kolay işlemsizz kalmıyo öaşa yada düzleştirici oluyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?