Eskiden mükemmel denilecek saçlarım vardı.Gür,hacimli,parlak...2 kafaya yetecek saçım vardı.Şimdi ise yarı yarıya azaldı.Burada tecrübelerini paylaşan arkadaşları dikkatlice okudum,bazıları kafama yattı ve uygulamaya karar verdim.Ayrıca çoğu uğraştırıcı şeyler de değil.Saç bakım yağlarının sadece parlattığını bir arkadaşımız zaten dile getirmiş bende ona katılıyorum.Kullanmama rağmen pek bir faydasını görmedim.Şimdi benimle bu işe başlayacak birbirimize destek olabileceğimiz,gelişmeleri paylaşabileceğimiz arkadaşlar arıyorum.Çünkü destek bence çok önemli.Bu forumda okuduğum 3 tarif var;1-Karanfilli su 2-Isırgan otlu su 3-Kuru mayalı tarif. Bunların 3 ü nü de kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağıma karar veremedim,sonuçta saçı bazı günler dinlendirmek gerek.Acaba 1 hafta ısırgan otunu 1 hafta kuru mayalı tarifi uygulasam yanlarında da her gün karanfilli suyu sıksam nasıl olur diye düşünüyorum. Ya da bir ay birini bir ay birini mi yapsam.Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Ayrıca bir arkadaşımız ısırgan otunu içerek aynı etkiyi almış onu da içmek istiyorum.Bunları birlikte uygulamanın bir sakıncası olur mu sizce.Hem fikirlerinizi hem bu yolda bana eşlik edebilecek arkadaşları bekliyorum.Bu dertten muzdarip herkesin kafasından saçlar fışkırsın inşallah :) Öpüyorum canlar...