benim kardeşimde aynı sorunu yaşamıştı.hemde öyle sadece bir yerde değil bikaçyerinde ve kocaman yuvarlaklar..bir ay boyunca gitmeği doktor kalmadı.hiç bir krem,losyon fayda etmedi.
en sonunda bir yakınımız eşininde aynı sorunu yaşadığını bir haftada kurtulduğunu söyledi
tedavi şekli ise:bir hafta boyunca taşköprü sarımsağını ortadan bölüp (metal bıçak kullanmadan)saçsız bölge kızartana kadar ovulur, sonrada kulak pamuğuyla sirke ruhu (dikkat!tuz ruhu değil!!)sürülür ve saçlar tedavi süresince hiç yıkanmaz.
bizde kardeşime denedik.yalnız kardeşim beş gün dayanabildi.üç gün sonra ovmadan sarımsağın suyunu sıkarak kullandık.çünkü sarımsak ve üzerine sirke ruhu sürünce çok acı veriyormuş.neyse orası kalın bir kabuk bağladı.kabuklar dökülmeye başlayınca alttan saçlar gelmeye başladı.ilk başlarda inanmadık ama başka tedavi şekli kalmayınca deneyelim dedik.ben şahitim, kesinlikle işe yarıyor ve diğer bölgelerden daha sık çıkıyor.
sirke ruhu aktarlarda satılıyor.beyaz su renginde.sirkeyi mayalandırmak için kullanılıyormuş.
umarım seninde işine yara canım.geçmiş olsun.