• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım direncini kaybetti .. yardım edin :(

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
lütfen biri yardım etsin ben bugün saçlarımı boyadım sarıya boyuyorum.. ve saçarım yandı gibi bir şey lastik gibi oldu ama uçları oda perçemimvar benm o bölge dipler çok sağlam arkadaki saçlarda öle ve çektiğimde yaylanıp koptu :( bakım yağları iyi geliyomuş birde daha öncede oldu ama tekrar yıkadığımda hemen eski hlini aldı birde en çok maşayı ve düzleştiriciyi tuttuğum ve boyayı sürdüğüm yer o kısım olduğundna çok kötü oldu ve görünümüde berbat kıvırcık bıraktım şimdi neler yapabilirim kestirmek istemiyorum çünkü dipleri sağlam ama kısa oluyor eğer kesersem lütfen yağ vs. ne bakımı yapılabiliyosa söylermisiiz annem yine çok çok iyi dedi beterin beteri de var bu saçta dedi yardımlarınızz eyvahedigeldismile

canım bak sirkeli suyla saç durulamanın saçı lastik gibi olmaktan kurtardığını yazmış bazı arkadaşlar bak istersen

çok saol cnm teşkkür ederim

yapacağın basit evde pekmez varsa şampuanın içine kat bolca çalkala kullan ..pekmez yoksa balda olabilir ipek gibi yumuşacık yapıyo parlatıyo parlaklıgı sönmüyorr ben bunu yapalı saç kremı kullanmaz oldum

ayy saol ya deniycemm :D

tamam canım :)

canım kuru saçına sırke elma sırkesı ama sur her yerıne sonra bı 20 dk beklet yıka ıse yarıor goreceksın...oyle suya falan katma ama dırek sırkeyı sur saçta kuru olacak

Back