- 7 Nisan 2015
- 55
- 10
-
- Konu Sahibi LeylaakHaaniim
Cevapladiğin için çok teşekkür ederim canim :-*Aktardan karışık bakım yağı alabilirsin, markası önemli değil. Ayrıca bir şişe gliserin al. Forumda gliserinli tarif diye bir tarif var araştır ve her akşam saçlarına azıcık sık. Bu şekilde nemlenir saçların.
Rica ederim canım.Cevapladiğin için çok teşekkür ederim canim :-*
Ama sadece en önü yanık.Saçimın önü yani.yanıklr gıdene dek kestır cnm.
kakül falan kestirsenAma sadece en önü yanık.Saçimın önü yani.
Ozamanda sürekli düzlestirmek zorunda kalırım yine yanar.kakül falan kestirsen
Çoooo teşekkür ederim canım.Deniycem tarifiniTatlı badem yağını 2 Kaşık kakao yağını 1 Kaşık karıştır. Ben yumurtada kırıyorum çok parlatıyor .emin ol harika olacak saçların. Haftada max.2 kez yap ama,
Haftada 3 kez zeytinyağı sürüp 1-1,5 saat beklet ve kimyasalı az olna bir şampuanla yıka canım. Saç tipine göre bir aya kadar iyi gelecektir.Arkadaşlar saçlarımın önleri asla şekil almiyor,ıslandıktan beş dk içinde kuruyor,saç yağları falanda işlemiyor.Küçükken annemden heveslenip saclarımın önlerini sarıya boyatmıştım bir tutamını.Sonra yandı herhalde.Böyle diken gibi havaya doğru kaldırıyosun aşağı inmiyo tekrar.Einstein gibi.
Önerebileceğiniz makul fiyatlı yağlar,bakım maskeleri,ürünler falan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaz tatilimde bunuda denicem canim çok sağolHaftada 3 kez zeytinyağı sürüp 1-1,5 saat beklet ve kimyasalı az olna bir şampuanla yıka canım. Saç tipine göre bir aya kadar iyi gelecektir.