Saç Bakım Ürünleri saclarim cok yiprandi

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
ne zamandır takip ediyorum siteyi. bazı arkadaşlar röfle seti ile saçlarını açmışlar falan buda ilgimi çekti bir çok boyadan sonra siyaha boyadığım saçlarımı açayım dedim evde ve tabi çıt çıtlarımıda sonuç hüsran tupturuncu oldu ve iğrenç tekrar siyah yaptım ama saçlarım resmen lastik gibi ıslakken çıt çıtlarda öyle ama kuruyunca düzeliyo. önemli olan kendi saçım .kestiremem zaten kısa lütfen yardım edin size güveniyorum lütfen .

evet röfle setiyle açtım turuncu oldu üzerine küllü sarı yaptım dipler yine turuncu oldu ve beğenmedim iğrenç oldu ve tekrar siyaha boyadım ama saçım ıslakken lastik gibi ne yapabilirim ya

konuyu açalı baya olmuş ama bence şu an nemli tutmaya çalışmaktan başka yapacak birşey yokmuş gibi. bakım yağları ve maskeleri ile sürekli bakım yapıp , çok az taramak, sadece ıslakken sıvı kremlerle taramak ve ısı ile kurutmamak herhalde şu an tek yapılacak şey uzayana kadar.

kuaförümün tavsiyesi ile keratin bakımı diye birşey yaptırdım. şiddetle tavsiye ediyorum ben ikinci kez yaptırıyorum saçımda çiddi anlamda düzelme var mutlaka yaptırmalısın ki ben cok şey denemedim kratin kadar etkilisini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…