Nihanista çook çok teşekkür ederim benimde aynı şekilde önlerim berbat durumda bugün aktardan badem yağı hint yagı zeytinyağı ve çam terebentin yağı alıcam. Sarımsak yağı konusunda emin değilim yani hiç bir bilgim yok ne işe yarıyor. Bide diyorum ki bitkisel şampuan saç kremi falan mı kullansam bilemedim bide siz maşa düzleştirici ve fönü bıraktınız mı artık röfle boya açıcı kullanıyomusunuz saçlarımın şuanki hali bu çok cansız ve kaskatı mat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım cok haklısın bana marka ismi verebilir misin şampuan icin
schwarzkopf bonacure hairtherapy annemin kullandığı. argan yağını da irandan mı ne getirmişlerdi markası yokşampuan resmen bidon içinde annem 6 aydır kullanıyo
canim bu annenin kullandigi nasil birsey? Fotograf atman mumkun mu? Ben de saclarm icin bir urun ariyorum ve internette baktim dediign urune ama hepsi ufak , kucuk seyler. Ayni sey mi bilemedim.
canım watsons ın banyoda uygulanan sac kremleri gercektende cok etkili oluyor ben sütlüsünü kullanıyorum,her banyo yapısımda saclarım yumusacık pırıl pırıl oluyor ayrıca mis gibi kokuyor sana tavsıyem yakınındaki bir watsons subesine gidip kendine uygun olanı seçip alman ayrıca saçlarına düzenli olarak serum süremen cok etkili olacaktır bunları düzenli olarak yaparsan en yakın zamanda istediğin saçlarına kavusursun
Kızlar ben saçlarıma yıllardır hergün masa düzlestirici fon makinesi ile iskence ediyorum önlerimdeki saclar okadar inceldiki dümdüz kahkül kestirmek zorunda kaldım bana hiç yakışmadı ama uzatıp sacımı düz ve küt kestirip hem balyajlarımdan kurtulmak hemde sağlıklı uzatmak istiyorum neler yapmalıyım lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?