• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yıprandı yardım edinn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hera96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
40
1
1
Kocaeli
Kızlar ben saçlarıma yıllardır hergün masa düzlestirici fon makinesi ile iskence ediyorum önlerimdeki saclar okadar inceldiki dümdüz kahkül kestirmek zorunda kaldım bana hiç yakışmadı ama uzatıp sacımı düz ve küt kestirip hem balyajlarımdan kurtulmak hemde sağlıklı uzatmak istiyorum neler yapmalıyım lütfen yardım edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ama kızlar hiç mi yok yardım vedicek birisi

Ya benimde öyle bi sitede gördüm bi formül var saçları uzatıyomuş kesin ama yani yorum atanlar var işe yaramış bende yapıcam linki bu Saç Uzatma Yöntemleri inşallah işe yarar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benimde öyle bi sitede gördüm bi formül var saçları uzatıyomuş kesin ama yani yorum atanlar var işe yaramış bende yapıcam linki bu.

inşallah işe yarar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok teşekkür ederim hemen deniycem :D

kıyamam benim de öyleydi. lise zamanında salak gibi oksijenle açtım bi de üzerine gittim balyaj yaptırdım. her gün fön maşa derken saç değil plastik oldu resmen. sonra gitti kısacık kestirdim. senelerce belimde saçlarla gezdim şimdi ensemdeler :)
önce gidip badem sarımsak hint yağı ve çam terebenti aldım. nerdeyse önlerimde hiç saç kalmamıştı. her banyodan önce bunları karıştırıp saçlarımın önlerine sürdüm bi kaç saat bekledim. banyoda da gliss ürünlerini tercih ettim. maskesi vs vs. çıkınca da hiç bi şey yapmadım. sadece glissin yağlarından sürdüm. sen badem yağı da sürebilirsin çok hafif ya da argan yağı. şu an saçlarımın kalitesi yavaş yavaş düzeliyoo :)) ve önlerimdeki saçların hepsi tekrar çıktı. hatta istediğimin daha fazlası :)):nazar: umarım yardımcı olmuşumdur.

Nihanista çook çok teşekkür ederim benimde aynı şekilde önlerim berbat durumda bugün aktardan badem yağı hint yagı zeytinyağı ve çam terebentin yağı alıcam. Sarımsak yağı konusunda emin değilim yani hiç bir bilgim yok ne işe yarıyor. Bide diyorum ki bitkisel şampuan saç kremi falan mı kullansam bilemedim bide siz maşa düzleştirici ve fönü bıraktınız mı artık röfle boya açıcı kullanıyomusunuz saçlarımın şuanki hali bu çok cansız ve kaskatı mat

Eklentiler

• $1403429988809.jpg
    $1403429988809.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 107
Nihanista çook çok teşekkür ederim benimde aynı şekilde önlerim berbat durumda bugün aktardan badem yağı hint yagı zeytinyağı ve çam terebentin yağı alıcam. Sarımsak yağı konusunda emin değilim yani hiç bir bilgim yok ne işe yarıyor. Bide diyorum ki bitkisel şampuan saç kremi falan mı kullansam bilemedim bide siz maşa düzleştirici ve fönü bıraktınız mı artık röfle boya açıcı kullanıyomusunuz saçlarımın şuanki hali bu çok cansız ve kaskatı mat

sarımsak yağı yüzde yüz etkili saçlarım fışkırdı resmen. ben hala fön yapıyorum ama ısı koruyucu kullanıyorum. elidordan aldım biraz fiyatlı ama idare ediyo. annemin saçları röfleli hem de baya açık renk. onun saçları da berbattı kuaförlerde satılan çok pahalı şampuanlardan aldı, nerdeyse 1 yıl gidiyo bi şişesi. saçları şu an altın gibi parlıyo, çok çok da sağlıklı. ve sadece argan yağı kullanıyo. kuaförüne de danışabilirsin şampuan konusunda. tuz içermeyen paraben içermeyen şampuanlar falan var yardımcı olabilirler. yalnız biraz kıyıcaksın paraya :((( 1 yıl rahat edersin

Canım cok haklısın bana marka ismi verebilir misin şampuan icin

Canım cok haklısın bana marka ismi verebilir misin şampuan icin

schwarzkopf bonacure hairtherapy annemin kullandığı. argan yağını da irandan mı ne getirmişlerdi markası yok :( şampuan resmen bidon içinde annem 6 aydır kullanıyo

Ne kadar olduğunu biliyor musun? ben biraz arastırma yaptim bir kesimin şampuan olarak dalin kullandigini ek olarak bakim yaglari maskeler serumlarla saci beslediklerini ve cok mennun olduklarini gordum buda bir altarnatif şampuanin resmini atabilir misin rica etsem :confused:

schwarzkopf bonacure hairtherapy annemin kullandığı. argan yağını da irandan mı ne getirmişlerdi markası yok :( şampuan resmen bidon içinde annem 6 aydır kullanıyo

canim bu annenin kullandigi nasil birsey? Fotograf atman mumkun mu? Ben de saclarm icin bir urun ariyorum ve internette baktim dediign urune ama hepsi ufak , kucuk seyler. Ayni sey mi bilemedim.

canım watsons ın banyoda uygulanan sac kremleri gercektende cok etkili oluyor ben sütlüsünü kullanıyorum,her banyo yapısımda saclarım yumusacık pırıl pırıl oluyor ayrıca mis gibi kokuyor sana tavsıyem yakınındaki bir watsons subesine gidip kendine uygun olanı seçip alman ayrıca saçlarına düzenli olarak serum süremen cok etkili olacaktır bunları düzenli olarak yaparsan en yakın zamanda istediğin saçlarına kavusursun :34:

canım watsons ın banyoda uygulanan sac kremleri gercektende cok etkili oluyor ben sütlüsünü kullanıyorum,her banyo yapısımda saclarım yumusacık pırıl pırıl oluyor ayrıca mis gibi kokuyor sana tavsıyem yakınındaki bir watsons subesine gidip kendine uygun olanı seçip alman ayrıca saçlarına düzenli olarak serum süremen cok etkili olacaktır bunları düzenli olarak yaparsan en yakın zamanda istediğin saçlarına kavusursun :34:

bende kullanmıştım ballı olanını evet güzeldi gerçektende iki kutu kullanım kokusunu çok seviyodum ben ilk gittiğime alıcam tesşekkür eerim bebeğim:9:

canım duştan çıkınca saçlarına argan yağı sür. bol bol. saçının miktarına göre. Ve tabiki bitkisel şampuanlar kullan. :49::30:

Kızlar ben saçlarıma yıllardır hergün masa düzlestirici fon makinesi ile iskence ediyorum önlerimdeki saclar okadar inceldiki dümdüz kahkül kestirmek zorunda kaldım bana hiç yakışmadı ama uzatıp sacımı düz ve küt kestirip hem balyajlarımdan kurtulmak hemde sağlıklı uzatmak istiyorum neler yapmalıyım lütfen yardım edin

canım elma sirkesini dene 100 100 işe yarıyormuş:1: masrafanın içine banyoda ılık su yarım çay bardağı elma sirkesi biraz beklet saclarını içinde çık zaten yumusacık oluyo bu sekilde her banyo yapısında uygula sonuç pozitiff

Back