• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim cok yiprandi. Ne zaman boyamaliyim ?

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
ay mahvoldum ben ne olur akıl verin saçımı bugün açtım zaten yanıktı ve açınca iğrenç bi renk oldu hemen siyaha boyadım neyse kapandı her yeri altlarda röflem vardı önceden..bakım yapayım dedim akşam şimdi yıkadım röflelerin olduğu yerlerden boyalar aktı kahverengi gibi oldu ve lastik gibi kopuyo zaten kısa biraz saçım ne yapacağım ben önlerden kestiremem de çıt çıt takıyorum.ne zaman boyayım siyahlar aktı oralardan :((

canım dur bi sakin ol..
bence hemen boyama saçlarını belliki baya yıpranmışlar..bi müsade et saçlarına nefes alsınlar..
şuan ne renk saçın,kullanılıcak gibiyse boyama derim,bakım yap bi müddet dinlensin saçın..
bu arada hangi marka boya kullandınki hemen aktı?

canım saçım siyah şimdi ama röfle olan yerler kahverengi gibi oldu.. allahtan diplerim çıkmıştı 10 cm kadar oralar sağlam ve simsiyah.koleston naturel boya ile boyadım ama fazla bekletmedim sanırım yıpranmasın diye o da akıverdi :(( çok sık uğraşıyorum saçlarımla durduramıyorum kendimi ya :(( en sonunda yaktım işte:18:

aferim ii yapmışsın
:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
bahsettign saçı canlandırıoumda gözümün önünde çok kötü olmasa gerek..
ama resimde koyabilrsn kesin yorumlar yaparız en azından..

resmen lastik yani kahverengi olan yerlerin uçları iyice taradım sık dişli tarakla baya saç koptu :((ama diplerden değil çok şükür..kuruyunca iyi ama ıslakken felaket ya :(:30:

canım yapabilicen biş yok,çok yıpratmışsın saçını.
uzunca bi süre boyama ve bakım yap...

temmuza kadar düzelir mi ya ? kayın biraderin düğünü var kaynanam zaten kızıyo saçına her şeyi sürüyon diye :D etkili bişiler yok mu bildiğiniz :(

daha boyama cnm en az 2 hafta boya sürme bu sürede maskeyle bol bol bakım yap kaybettiği nemi kazansın saçın sonra resim eklersen ne boyicana karar veririz cnm :7:

evet yapacağım.. ama malesef siyah olacak yine çıt çıtlarım siyah.acaba kızıl siyah tutar mı saçıma ?

temmuza kadar düzelir mi ya ? kayın biraderin düğünü var kaynanam zaten kızıyo saçına her şeyi sürüyon diye :D etkili bişiler yok mu bildiğiniz :(

o yanik saclardan kurtulmanin tek yolu saclarini kestirmek sadece dipleri iyi dedigine gore komple kestirmen gerekecek..tabiki bunu yapmazsin (ben yapmistim)..onerim su..igoranin siyah boyasini al oksidan kremide igora olsun sacini kalici bir siyah yapacak ve biraz yumusatacak..ve sacini biraz boyama mumkunse loreal'in kuaforlerde satilan onarici sampuani var onu kullan saclarini guclendirecek. uzadikca azar azar kestir sacini kendine gelsin..sacini duz kullanma bence cunku cok kotu oluyor yanik sacta topuz yaptirirsiz dugundede normal gunde bol joleleyip dalgayi kullanirsan bu durumu biraz duzeltebilirsin sanirim

ayrica boyadiktan sonra sampuan kullanma iyice boyasini akip sac kremi uygula bolca..1-2 gun sonra zeytinyag bakimi yap biraz kendine gelir saclarin

şimdiye kadar igora marka boya görmedim marketlerde ama bulacağım çok teşekkür ederim:( kestirmem imkansız ancak ağustosta yani izin dönüşü kestirebilirim ve artık hiç boyamayacağım resmen mahvoldum :((

şimdiye kadar igora marka boya görmedim marketlerde ama bulacağım çok teşekkür ederim:( kestirmem imkansız ancak ağustosta yani izin dönüşü kestirebilirim ve artık hiç boyamayacağım resmen mahvoldum :((

marketlerde satilmaz canim kuaforler kullaniyor ama internetten siparis verebilirsin kuaforlerin siparis verdigi bir site var ben turkiyedeyken oradan siparis veriyordum.saci yipratmiyor ben cok memnundum cok kalici bir boya dene memnun kalacaksin.sakin sacini siyah harici boyama cunku hepsinde sac rengini acici ozelligi oldugu icin cok yipratir

of of bitmiş durumdayım aynaya bakamıyorum ya önümüz yaz olamasa kısacık kestirecektim ne güzel :((

bende oyleydim 3 yil once sacimi siyahtan sariya cevirmeye calistirdim igrenc oldu kisacik kestirdim yine begenmedim kazittim bende..sonra gittim kendime cookk guzel bir peruk aldim hickimse peruk oldugunu anlamiyordu herkes ay ne guzel saclarin var diyodu :9:

Sylvia, sen kahve tonlarda saçını boyamak istemiyormuydun???
Nasıl oldu da saçını açtırdın ? Üstelik üstüne siyah boyatın.
Saçını açtırıp tekrar koyuya boyatan kişileri ben anlamıyorum..
Neyse olay olmuş. Saçını kopmasını engellemek için her yıkamadan sonra elma sirkesi+su ile durla saçını. Ayrıca, saçın kuruduktan sonra uclarda saç kremi sür.
Ya da profesiyonel bakım ürünleri kullanabilirsin.

sylvia öncelikle çok geçmiş olsun şuan bence hiç bir boya vb kullanma saçın zaten anladım kadarıyla çok çok kötü durumda beklemek en iyisi.bu aradada saçını kestirmen en mantıklı yol bir kerecik tüm hasarlı saçlarından kurtul sonrada dilediğin kadar uzat derim.hem düğünde illa uzun saçlı oluncak diye kural yok .önemli olan biran önce harekete geçmen derim cnm.

bende oyleydim 3 yil once sacimi siyahtan sariya cevirmeye calistirdim igrenc oldu kisacik kestirdim yine begenmedim kazittim bende..sonra gittim kendime cookk guzel bir peruk aldim hickimse peruk oldugunu anlamiyordu herkes ay ne guzel saclarin var diyodu :9:

aynı dertten bende şuanda muzdaribim kuafor bozuntusu belime kadar olan sağlıklı saçlarımı orielle kullanarak yakttı ve şuanda saçlarım ensemde ve hala
ıslakken lastikleşme oluyo uçları gene püskül gibi...kazıtmayı bende düşünüyorum ama yaşım daha genç ve peruk kullanırsamda belli olur diye korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım 1 buçuk aydır kesiyorum kesiyorum kendine gelmiyo

Back