Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım çok yıprandı bitkisel boyalarla boyasam düzelir mi?

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
merhaba hanımlar,
saçlarımı en son 2 ay önce boyadım ve çok fazla yıpranmış durumda şuan.Acaba bitkisel boyalarla boyasam saç kendine gelir mi..Bir çok kişiden bunu da duydum da..En son karamel boyamıştım diplerden siyahlar çıktı.Şimdi de koyu olmayan sıcak bir kahve tonu istiyorum..evde de hiç açılmamış garnier naturel kumral var.. ya da boyarsam daha cok mu yıpranır hiç mi dokunmasam.. offff mafoldumben
ne yapmalıyım sizce?..bilmiyorumkismile

bence boyatmayın bitksel olsada boya boyadır.saça biraz bakım yap badem yağı ile falan

dışarı çıktığımda saçımdan utanıyorum artık ya.... süslenmek bile içimden gelmiyor saçım kötü diye..

uzunsa güzel bir modelle kestir o zaman hem kuaförede danış belki o daha iyi yönlendirir uygunsada boyat ve bakım yapmaya basla

bence saçını boyama.benim saçımda röfleden yıprandı.saçımı boyatmamaya karar verdim.biraz saçım dinlensin.açıkcası ben boyanın doğalı olduğuna inanmıyorum.boya boyadır.

saçım dipten siyahlar çıktı :S
yarın saçlarımın kırıklarını aldırırım kuaförde sonra kendim boyuycam garnier kestane ya da altın kahve düşünüyorum şuan..

Ben boyadım bitkisel boyayla yumuşacık yapıyor saçı ama tam olarak rengi tutmuyor o sorunu var sadece. İçinde amonyak olmadığı için saça işlemiyor ve zarar vermiyor diye duydum ben.

canım garnierin bu yeni amonyaksız boyasını önerebilirim orialden çıtır olmuş
saçlarımı hayata döndürdü resmen
yumuşacık oldu
fiyatı da diğer amonyaksız boyalara nazaran çok uygun
5 liraya almıştım ben
bi daha da başka boya kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…