Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yağlı her gün yıkamaktan bıktım!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ne kadar az yıkarsan o kadar geç yağlanır diye bir şey yok.en azından bende öyle olmadı.eskiden saçımı en geç 2 günde bir yıkardım.o da geceleri yatmaya yakın yıkardım ki yağlanma süresinden kısayım diye.ama şimdi uzun zamandır aktif bir sosyal yaşantım yok ve daha geç sürelerde yıkıyorum saçımı ama hiç bir fark yok.aylardır bu şekilde en ufak bir değişim olmadı.olan arkadaşlar varsa da gerçekten şanslı imişler.

benimde çok yağlı bıktım vallahi banyodan su kurbağası kışın üşeniyorumm 3.günü buluyor amma velakin acayip saç dökülüyor o yüzden gün aşırı banyoya devam ama sirkeyi bir deneyeceğim

cnm ben limonlu su yapıodum banyoda yıkayacağım suyun içine onunla sacımı ıslatıp masaj yapıodum sonra yıkayıp cıkıodum o biras alıyo yağı ve parlak yapıo sacı ii geliodu ama suan eskisi gibi yağlanmıo dene bence biras bakalım alerjın falan yoksa kolay gelsin cnm

head and shoulders, otacı, tresan vs yağlı saçlar için olanları hepsini denedtim, bi işe yaramadı. elma sirkesi de kullanıyordum o da bende işe yaramıyor, genelleme yapmayayım. saç diplerimle ne kadar oynamazsam daha geç yağlanıyo sanırım. bi de ben başka bi şey için doktora gittiğimde kaç kez kan testi yaptı karaciğerimde veya hormonlarımda da bi sorun olduğunu sanmıyorum. doktor bişey demedi bununla ilgili. ama cildim de yağlı sivilce var. bi sorun var ama ne... son olarak kına yakmaya karar verdim araştırmalarım sonucu.. bilginize: yağlı ve ince telli saçlara iyi geldiğini öğrendim. deneyen varsa o da fikrini söylerse çok iyi olurr

Son düzenleme:
Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef :'(
saçımı hergün yıkamam gerekiyor hatta ertesi günü yağlanmasın diye gece geç saat
yıkıyorum saçlarımı elma sirkesini denemeyi düşünüyorum ama
kokusu çok kötü saçta kalıyor mu deneyen arkadaşlar ilgilenirse :)

canım yok elma sirkesi kokusu kalmıyor.
tavsiyem saçını yıkayıp kuruttuktan sonra gün içinde fazla oynama dokunma, gerçi yağlı saçların (şahsen benim öyle) dipleri kaşınıyor, el sürmemek zor ama böyle yapmamız lazım
bir de zeytinyağlı defne sabunu iyi geliyormuş, ama hiç kullanmadım daha. el yapımı doğal olanını kullanmak gerekiyormuş yalnız.

Kükürtlü şampuanlar yağlanmaya çok iyi geliyor. Kokusu belki pek iç açıcı değil ama en az 2 gün yağlanmayan saçla dolaşmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…