- Konu Sahibi kumralseker
-
kestirme canım
benim de çok uzun ve dalgalıydı kestirdim çok pişman oldum
fönlü çok güzel ama doğal haliyle kullanamıyorum mutlaka şekillendirmek gerekiyor.
uzun saçlarımı özledim
ayy:S ne biliyim yaa değişiklik falan iyi olur dedk ama cesaret edemiyoruum. mezuniyeti önemsiyorum bi de kıyamıyorum yakışmazsa falan diyoruum. en iyisi modelini değiştireyim kısaltmayayım dimi?
benim de saçların uzun ve dalgalı
kısa modellerde denedim zamanım olmadığı için lise de üni de derslerden ilgilenemiyordum
ama o zaman için mecburiyetti
dalgalı saçta omuz boyu yada daha kısa saçlar çok zor şekil alıyor
sürekli şekil vermen gerekiyor
dalgalar daha da bağımsız bir hal alıyor kısa modellerde
bence boyunu kısaltmadan kullanabileceğin modeller dene
katlı kesimler dalgaları daha düzgün bi hale getirebiliyor
katlı bir kesim deneyebilirsin
ben olsam kestirmezdim uzun saçlarına yeni kıymış biri olarakkuaförün kesmesem bu kadar yeter ısrarlarına rağmen kısalt dedim ve sonuç pişmanlık resimdeki kadar boyu benim de saçlarımın ama sürekli şekil vermek gerekiyor uzunken öylemiydi şekil vermsem de dalgalı bişeye benziyordu kısalınca yapacağın şeyler de sınırlı oluyor illa değişiklik istiyorsan saç modelini değiştirebilirsin
kuaför hatası yüzünden kısacık kaldı saçlarım çok üzülüyorum.çabuk uzatmak için ne yapmalı?
sadece kırıklarını aldırdım :) iyi ki kısa kestirmedim. bişey daha sormak istiyorum saçlarımın uçlarında kızıl hint kınası var koyu kumralla boyasam kapar mı acaba. kendi saç rengim de kumral. dipler öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?