Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok uzun ve dalgalı, kısa bi model kestirsem rahat kullanabilrmiyim sizce?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kumralseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
49
0
36
İstanbul
17 yaşındayım ve belime kadar uzun saçlarım var fakat arkadaşlarım dedi ki değişiklik yapmayı düşünmezmisin saçlarını kestirsene diye... saçlarım dalgalı ve yüzüm yuvarlak. hazal kaya gibi kestirsem saçlarımı omuzlarıma yakın sizce o kadar kısa bir modeli kullanabilirmiyim rahatça? ve yüzüme yakışırmı acaba? seneye de mezuniyetim olucak saçlarım hızlı uzuyo sizce kestirsemmi yoksa modelini değiştirip boyunu kısaltmadan uzatsammı seneye kadar?

Son düzenleme:
kestirme canım
benim de çok uzun ve dalgalıydı kestirdim çok pişman oldum
fönlü çok güzel ama doğal haliyle kullanamıyorum mutlaka şekillendirmek gerekiyor.
uzun saçlarımı özledim

Bence sen boşver arkadaşlarını uzun saç gibisi yok her bakımdan avantajlı. İlla bişey yapcam diyosan model verdir uzunluğunu bozmadan.

kestirme canım
benim de çok uzun ve dalgalıydı kestirdim çok pişman oldum
fönlü çok güzel ama doğal haliyle kullanamıyorum mutlaka şekillendirmek gerekiyor.
uzun saçlarımı özledim

ayy:S ne biliyim yaa değişiklik falan iyi olur dedk ama cesaret edemiyoruum. mezuniyeti önemsiyorum bi de kıyamıyorum yakışmazsa falan diyoruum. en iyisi modelini değiştireyim kısaltmayayım dimi?

bence çok kısaltmadan kestir.yani pişman olmayacağın bi kısalıkta olsun.omuzlarını geçsin mesela.bir de dalgalı olduğu için katlı kestimeni öneririm.şekil vermekte zorlanmazsın.fön gerektiren bi model kestirme(hazal kaya gibi:)

ayy:S ne biliyim yaa değişiklik falan iyi olur dedk ama cesaret edemiyoruum. mezuniyeti önemsiyorum bi de kıyamıyorum yakışmazsa falan diyoruum. en iyisi modelini değiştireyim kısaltmayayım dimi?

bi kere mezuniyeti düşünüyosan sakın kestirme.
ben çok pişmanım belime kadardı şimdi omzuma zar zor değiyo

benim de saçların uzun ve dalgalı
kısa modellerde denedim zamanım olmadığı için lise de üni de derslerden ilgilenemiyordum
ama o zaman için mecburiyetti
dalgalı saçta omuz boyu yada daha kısa saçlar çok zor şekil alıyor
sürekli şekil vermen gerekiyor
dalgalar daha da bağımsız bir hal alıyor kısa modellerde
bence boyunu kısaltmadan kullanabileceğin modeller dene
katlı kesimler dalgaları daha düzgün bi hale getirebiliyor
katlı bir kesim deneyebilirsin

amacım saçımı kısalmak için değil o modeli beğendiğim için kestirmektii. ama kısaltmadan moselini değiştireyim o zaman. pişman olmak istemem

o modeli fönsüz kullanamazsın saçının dalgasını bilmiyorum ama
ben omuz üstü saçlar kullandığım dönemler resmen ızdırap çektip

ben olsam kestirmezdim uzun saçlarına yeni kıymış biri olarak kuaförün kesmesem bu kadar yeter ısrarlarına rağmen kısalt dedim ve sonuç pişmanlık resimdeki kadar boyu benim de saçlarımın ama sürekli şekil vermek gerekiyor uzunken öylemiydi şekil vermsem de dalgalı bişeye benziyordu kısalınca yapacağın şeyler de sınırlı oluyor illa değişiklik istiyorsan saç modelini değiştirebilirsin

vallahi tatlım beline kadar dalgalı gür saçların var ve hazal kaya gibi kestirmek istiyorsun milletin senin gibi saçlara sahip olmak için canı çıkıyor ama olmuyor sen kestireceksn ara boy olması 1.si belki yüzüne yakışır ama ben derim ki kestirme sadece şuanki modeline şekil verdir ne bileyim katlı bir kesim yaptır kakül kestir yine tercih senin seçtğn saçın kullanımına gelince saçların kaliteliyse eğer doğalda kullanabilirsn fönlüde ama ara boy ya hani pek sevmem ben gerçi saçların da çabuk uzuyormuş değişiklik istiyorsun madem sen bilirsn.......

çok sağoluun. belki okul kazanırsam (İNŞALLAH) daha sonra kestiririm. şimdilik sadece model değiştireyimm:)

Bence de kestirme benim bi arkadaşım kestirmişti pişman oldu şimdide boncuklu kaynak mı ne ondan yaptırdı.İlla kestirmek istiyosanda çok az uçlarından aldır.Yine de senin kararın.. (

Benimde uzun dalgalı saçlarım vardı sonra yine ani bi kararla omuz hizasında kestirdim :26: Tek iyi yönü saçlarımın hem aynı hizasında uzaması hem canlanması.. benim kestirmemin nedeni eşit boylarda olmayışıydı yanlar kısa, arka tepesi katlı ,altta uzun uzun saçlar..Ama bana kalırsa sen aralara uzun uzun katlar , arkaya üçgen bi kesim attır çok üçgen olmasın önlerinide düzelttirki modeliyle uygun olsun ancak perçemini öyle kısa kestirme çene hizana gelsin.. Saçlarım şuan öyle uzuyor tabi daha göğüs hizamda :106: Örnek olarak şu resimleri gösterebilirim..

Benim saçlarımda uzundu hem değişiklik olsun hemde biraz canlansın diye kestirdim ama pişman oldum bence okadar kısa kestirme kestireceksende sadece biraz kısaltıp model verdir ........

sakınnnnnnn kesme..
bende uzun saçlaırmı gittim uzun bob modeli kestireyim dedim kuaför sagolsun kısa bob modeli kestii.. şuanda zorla omuzlarıma geldii dümdüz bi küt uzadıkcada iyicene garipleşiyor..önlerine kat atırcam arkasını ellemiycem inş uzar hemen..
hiç kulanışlı deil sakın kesme

sadece kırıklarını aldırdım :) iyi ki kısa kestirmedim. bişey daha sormak istiyorum saçlarımın uçlarında kızıl hint kınası var koyu kumralla boyasam kapar mı acaba. kendi saç rengim de kumral. dipler öyle yani

kuaför hatası yüzünden kısacık kaldı saçlarım çok üzülüyorum.çabuk uzatmak için ne yapmalı?

Siteyi biraz incelesene ya allah allah ne kadar üşengeçsiniz, armut piş ağzıma düş bunu bekliyorsunuz. Konuyla ne ilgisi var şimdi bunun? Bir sürü topik var saç uzatmayla ilgili gir bak!

Kumralseker canım ben de arkadaşlara katılıyorum, kestirme saçlarını. Bak ben iki senedir uzatmak için can çekişiyorum. Şeklini değiştir kahkül yaptır mesela, uzun saça çok yakışır kahkül. Ama çok kısa kestirme, saçların dalgalı olduğu için rahat kullanamazsın.

Malesef imkansız kapanması. Kınadan saçlarını kesmeden kurtulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…