• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok sağlıksız ve dökülüyor.Saçımı kestirmeden nasıl düzeltirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jared

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
311
0
96
Nevşehir
arkadaşlar benim saçlarım çok ince telli ve topladığında bir tutam bile anca geliyor.ve dökülme problemim var .uçları da kırık :( saçımı yıkadğımda sçlarım dalgalı olduğu için ilk gün gayet gür ve dalgalı duruyor ama 2.gün fııs diye sönüyor :)
head&sholder kullanıyordum belki bir faydası olur diye dove'un (lacivert) onarıcı şampuanına geçiş yaptım 3,4 kere yıkadım ama çok kepek yaptı.ve sanki saçlarım daha fazla dökülmeye başladı.
annemler kestirmem yönünde ısrarcı davranıyorlar ama ben (ilk defa bu kadar uzun belime yaklaştı) uzun olduğu için kestrmek istemiyorum saç kesilince gerçekten gürleşir mi? ben gürleşmez diye biliyorum ve bana neler önerebilirsiniz bu problemlerim hakkında :(

Canım uzarken ayda bir kez, ya da iki ayda bir uçlarından kestirerek uzatsaydın sağlıklı uzarlardı.Saçların daha önceden boya gördü mü bilyorum.Eğer öyleyse uçlarından her zaman kestir derim.Ben de uzatıyorum ama kuaförüm saçlarının o uçlarındaki kırıkları aldırmazsan daha yavaş uzar dedi mirmirmirmir
Kuaförlere güvenemiyorum "ucundan al" diyoruz, bi çıkıyoruz çoğu gitmiş saçın :1shok:
Saçlarını canlandırsın diye şampuanlara güvenme.Saç bakımı bölümünde yararlı bilgiler var bakabilirsin ordaki denenmiş formüllere canım.Ama unutma saçlarının uçlarından kestirmezsen hem geç uzar, hem de dökülme yapar..

tamam kestiriyim o zaman hiç istemiyorum ama çok teşekkürler canım :( saçım daha önce boya görmedi

ya valla bendede aynı sorun var benımkıde ince telli ve başımn tepesi açıldı hafif ama ben boyatmıştım şimdi artık boyatmıyorum benım saçımda uzun belime geliyo annemde ağırlık yapıyo ondan dokuluyodur kestir azcık filan diyo ama ben arada uçlarından azcık aldırıyodum saç dökülmesi sadece kestirmeklede bitmeyebilir sen yınede bi dermatoloğa gözük ben hormonlarımda bi sorun olduğunu düşünüorum var gibide bişi zaten ondan dkldüğnü tahmın ediyom sen bi doktora gözük nedenini anla ondan sonra ne yapıcaksan yaparsın ama yınede kestir tabı :)

ya valla bendede aynı sorun var benımkıde ince telli ve başımn tepesi açıldı hafif ama ben boyatmıştım şimdi artık boyatmıyorum benım saçımda uzun belime geliyo annemde ağırlık yapıyo ondan dokuluyodur kestir azcık filan diyo ama ben arada uçlarından azcık aldırıyodum saç dökülmesi sadece kestirmeklede bitmeyebilir sen yınede bi dermatoloğa gözük ben hormonlarımda bi sorun olduğunu düşünüorum var gibide bişi zaten ondan dkldüğnü tahmın ediyom sen bi doktora gözük nedenini anla ondan sonra ne yapıcaksan yaparsın ama yınede kestir tabı :)

peki hormonlarında bişey olduğunu nasıl tahmin ediyorsun merak ettim

ya boğazımda çenemin altında siyah kıllar çıkıyo bunun sebebi hormonlarla ilgiliymiş ve özel günler çok düzensiz filan vs. bunların hepsi hormonlarla ilgiliymiş ve hormon bozukluğu saç dökülmesinede neden oluyormuş

anladım canım doğrudur o zaman geçmiş olsun ama hemen müdahale et bence tedavini geciktirme.

Back