Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Kullanıp da memnun olduğunuz saç bakım ürünü var mı? Saçlarım çok kuru ve sert. Elseve saç kremi kullanıyorum ancak çok bi faydasını görmedim. Başka neler yapıyorsunuz
Banyodan sonra ıslak saçlarınıza Hindistan cevizi yağı veya saç diplerinize masaj yapa yapa susam yağı sürün Kokulu bir yöntemdir eğer yapabilirseniz saç diplerinize soğan suyu uygulayın.
H.cevizi yağı diplere sürmüştüm dökmemişti benim aksine güçlenmişti. Saçımı dökmeyen sayılı yağlardan biridir. Herkesin dökülme sebebi ya da saç yapısı bir olmadığı için farklı sonuç veriyor ürünler sanırım
H.cevizi yağı diplere sürmüştüm dökmemişti benim aksine güçlenmişti. Saçımı dökmeyen sayılı yağlardan biridir. Herkesin dökülme sebebi ya da saç yapısı bir olmadığı için farklı sonuç veriyor ürünler sanırım
Kullandığım çoğu yağ bende dediğiniz gibi bir sonuç verdi. Zeytinyağı badem yağı da buna dahil. Susam yağı h.cevizi yağı çörek otu yağı hariç saçımı dökmeyen tek yağ bunlardı. Ama hindistancevizi yağı bende ters etki yaptı. Cildimi saçlarımı kuruttu. Neden böyle oldu anlamadım. Bunu bi türlü kabullenemiyorum çünkü harika bi yağ kendisini çok severim ama sırf bu yüzden kullanamıyorum.