• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim cok kötü

EmEL_34

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
4
0
286
38
İstanbul
Koyu kestane olan saçlarımı sariya çevirmeye karar verdim gittim paletee 0.00 yogun aciciyla acmaya calistim ama cok acilmadi kotu bir turuncu oldu o turunculuklarin kapanmasi icin palette kullu sariya boyadim ama bi degisim olmadi belli aralıklarla sacimi sariya boyamaya devam ettim ama turunculuklar gitmesi tekrar aciciyla boyadım acik bi turuncu oldu baya bi kötü oldu.😫
9.0 ustune boyadim ama hic bi degisim yok hala cok kötü ne yapmaliyim 8.1 boyasam duzelir mi acele cevap yazarsaniz sevinirim arkadaşlar😭😭

Saci acik sariya kadar acmadan duzelmior o dorelikler once uclari folyo ile ince tutamlar halinde iyi bir aciciyla ac en sonda dipleri ac yoka 5 dk acilcak o ztn acik turuncu oldu diosun snra yokadikdan snra mor sampaunla yikayabilirskn sonra yika kurut 8.1 yada actgn icin saha acik olacaktir 7.1 ile cila yada boyama yapabilirsin bu kadr acicinin icine 20 volum oksidan koy yipranma yapamasin birde hemen acilir o yokarsin sende dorelikden kurtulursun sac alt tonda tam acamadigi icin boyalar turunculuk yapıyor sonra acik bkyalarda onu kapatamior o sebelden acma islemi yap sac dinlendikden snra

Teşekkür ederim cevabınız için saçlarım çok yiprandigi için tekrar açici kullanmaya korkuyorum açikçasi kullu boyalarla kapanmaz mi acaba

Teşekkür ederim cevabınız için saçlarım çok yiprandigi için tekrar açici kullanmaya korkuyorum açikçasi kullu boyalarla kapanmaz mi acaba

Back