• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarim cok kotu oldu yardim

Brownie0

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
35
1
16
Antalya
Selam benim saclarim siyaha boyaliydi uclarini acmak istedim palette aciciyla yarisini actim güneşte turuncu golgede koyu kahve oldu gittim üstüne kizil boyadm rengi begenince ustleride aciyim dedim aldim palette actim ustler cok açık renk oldu ustunr kızıl boyadım bu sefer tahmin etcrniz üzere ustler kirmizi altlar kizil kahve oldu. Bunun üzerine Küllü kahve boyasam syoss un bu kirmiziligi turunculugu alirmi kahverengi renk elde edermiyim

Selam benim saclarim siyaha boyaliydi uclarini acmak istedim palette aciciyla yarisini actim güneşte turuncu golgede koyu kahve oldu gittim üstüne kizil boyadm rengi begenince ustleride aciyim dedim aldim palette actim ustler cok açık renk oldu ustunr kızıl boyadım bu sefer tahmin etcrniz üzere ustler kirmizi altlar kizil kahve oldu. Bunun üzerine Küllü kahve boyasam syoss un bu kirmiziligi turunculugu alirmi kahverengi renk elde edermiyim

Kendi saçın olan kısım her zaman daha acık renk olur haliyle.. Tonu göremediğim için sana renk öneremeyeceğim ama bence ikisinide güzel küllü bi koyu kumral kapayabilir ya da bronz kahve vb. içinde kızıllık olup sırıtmayacak bir kahve olmalı.

Geçmiş olsun,

Sevgiler

Kendi saçın olan kısım her zaman daha acık renk olur haliyle.. Tonu göremediğim için sana renk öneremeyeceğim ama bence ikisinide güzel küllü bi koyu kumral kapayabilir ya da bronz kahve vb. içinde kızıllık olup sırıtmayacak bir kahve olmalı.

Geçmiş olsun,

Sevgiler

Küllü kapatir demi bazilari sakin Küllü yapma dedi kafam karıştı

Küllü kapatir demi bazilari sakin Küllü yapma dedi kafam karıştı

Küllüyü açık renk üzerine vurursan yeşillendirir bu genelde sarı tonları için söylenir ancak seninki zaten suanda acık bir renk değiil bu yüzden daha küllendirerek kapamanın mümkün olacağını düşünüyorum ama sen yine de daha iyi bilene sorabilirsin canım.

Back