• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım çok kötü oldu yardım lütfen..ağlamak istiyorum :(

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlar ben saçlarıma krepe balyaj yaptırmıştım..sonradan uzatınca kötü durdular ... kuaförüme yeniletmek için gittim..fakat aralarına atalım daha güzel olur dedi.. ben de onun aklına uydum.. şimdi uçlarla dipler farklı renkte oldu. napıcam ben moralim çok bozuk :(
not saçlarımın orjinal rengi açık kumral .. üzerine sarı balyajlar attırdım :(( aralardada kendi saçım var .. kendimi çok çirkin hissediyorum :(

canım çok ton farkı yoksa yıkadıkça yerine oturur rengi.üzme kendini bu kadar ya,3 hafta da tam yerine oturur saç rengin bence.:42:

tatlım kötü durmuyo ki,zaten 3 haftaya kalmaz rengi düzelir hoş olur.biraz da gözün alışmadı ondan da olabilir bu düşüncen.bence biraz kullan hala fikrin değişmezse kötü durduğuna inanırsan kumrala boya.

resimdeki gibiyse güzel bence,ağlanıcak bişey yok...içine sinmediyse 1 2 hafta sonra değiştirirsin

Back