• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim cok kotu, kuru cansiz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Saclarim surekli sampuan degirstirmekten ya da sabun kullanmaktan odun gibi oldu. Zeytinyagi ile bakim yapiyim dedim diplerine saclarim kuruyken surdum soguk suyla yikadim aktarin verdigi sabunla. Kac kere duruladim sacim hala yagli duruyor yahu napcam? Genel olarak sikayetim sacimin dokulmesi. Sabun kullaniyordum. Yurtdisina cikinca farkli farkli sampuanlar kullanmak zorunda kaldim simdi ise saclarim odun gibi. Su aktardan aldigim sabunla yikiyorum duruluyorum sanki hic durulamamisim gibi duruyor.

2 cesit bakim buldum
Parlaklık için yumurta kullanın: Saçınızı temizlemek ve süper bir parlaklık vermek için ılık suyun içine yumurta kırın ve saçınıza sürerek köpürtün. Ilık suyla iyice durulayın. Fazla yıpranmış saçlara parlaklık kazandırmak için ise bu tedaviyi uygulayın: 3 yumurtayı, 2 yemek kaşığı zeytinyağını ve 1 çay kaşığı sirkeyi karıştırın. Bunu uzun saçlarınıza uygulayın ve plastik bir boneyle kapatın ve 30 dakika bu şekilde bekleyin. Sonra her zamanki gibi şampuanlayın.

Birde bildircin yumurtasi ve badem yagli bir karisim siz hangisini onerirseniz.

Sabun kullanmayi birakayim mi?

Son düzenleme:
Saclarim surekli sampuan degirstirmekten ya da sabun kullanmaktan odun gibi oldu. Zeytinyagi ile bakim yapiyim dedim diplerine saclarim kuruyken surdum soguk suyla yikadim aktarin verdigi sabunla. Kac kere duruladim sacim hala yagli duruyor yahu napcam? Genel olarak sikayetim sacimin dokulmesi. Sabun kullaniyordum. Yurtdisina cikinca farkli farkli sampuanlar kullanmak zorunda kaldim simdi ise saclarim odun gibi. Su aktardan aldigim sabunla yikiyorum duruluyorum sanki hic durulamamisim gibi duruyor.

2 cesit bakim buldum
Parlaklık için yumurta kullanın: Saçınızı temizlemek ve süper bir parlaklık vermek için ılık suyun içine yumurta kırın ve saçınıza sürerek köpürtün. Ilık suyla iyice durulayın. Fazla yıpranmış saçlara parlaklık kazandırmak için ise bu tedaviyi uygulayın: 3 yumurtayı, 2 yemek kaşığı zeytinyağını ve 1 çay kaşığı sirkeyi karıştırın. Bunu uzun saçlarınıza uygulayın ve plastik bir boneyle kapatın ve 30 dakika bu şekilde bekleyin. Sonra her zamanki gibi şampuanlayın.

Birde bildircin yumurtasi ve badem yagli bir karisim siz hangisini onerirseniz.

Sabun kullanmayi birakayim mi?
ben artık böyle yapıyorum linkleeri tıkla..yazık etmişim saçlarıma binbir çeşit şampuan aslında deterjan kullanıyormuşum..şimdi saçlarım hem hacimli hem şampuanın bıraktığı kimyasal atıklardan temizledim ..sağlıklı uzuyor..saç kökleri kimyasallardan ötürü sıkı sıkı kapalı değil..dene bence..avrupada çok halk böyle yapıyor..zaten hele türkiyede bundan 40-50 yıl önce şampuan mı vardı?...

NO-POO AKIMI.. - yaman - Blogcu.com

no poo - itü sözlük

Ancak benim buldugum linklerdede hatta uzman Tv de bir doktor sabunun zarar verdigini yazmis. Peki ben bu durulamadan sonraki odunsu sertligi ve yikanmamislik gorunumunu nasil ortadan kaldiracagim. Daha oncede zeytinyagi sabunu yesil sabun kullanmistim onda pek bu sorun olmamisti ancak bu icinde binbirin cesit seyin oldugu soyledigi aktarin verdigi sabun kac kere yikasam da resmen camur gibi yapti sacimi.

Back