• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok kepekleniyor ve dökülüyor arkadaşlar kullanmadığım şampuan kalmadı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi rsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
9
0
36
İçel Mersin
şaçlarım çok kepekleniyor ve dökülüyor arkadaşlar kullanmadığım şampuan kalmadı ne yapmalıyım sizce :(

benım de cok dokuluyordu ben kil kullanmıstım saclarıma banyo yapmadan once onunla yıkar ve beklerdım bıde head and shoulders kadınlar ıcın olan sampuanını kullandım ıyı bı sonuc almıstım

canım benım de cok kepek kabuklanma vardı sebamed kepege karsıyı ıkı hafta kullandım gecınce bıraktım cunku yıkarken yumusak ama sonra sert yapıor kabartmıyor dolastıryo sacımı ınce tellıyse sacların devam etmenı tercıh etmem kepegı gecıryor ben sımdı kepekten kabuklanmadan kurtuldum elseve sampuana cam terebntı karıstırmıstım onu hep kullanyorum cam terebentının fazlası bence kepek yapıyor.

Kerastase Kepeğe Karşı Şampuanı Var Gri Renkli Al Parana Kıy Al Kuaförlerde Falan Satılıyor 30-50 civarı sanırım AL AL AL AL AL AL üstüne basa basa söylüyorum al ve o kepekler bir daha olmaz.

çok fazla kepek olmasının ve geçmemesinin nedeni egzama olabilir doktora gitmek lazım.

Back