- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 25
-
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Kullaniyorum zaten elidor saç bakim yagi ama ilk anda işe yariyor 5 dakika sonra hop eski haline geri dönüyor ev ortaminda bileDurulanmayan yağ veya krem kullanabilirsiniz sadece saç açıcı spreyler işe yaramaz
Mutlaka deneyecegim tesekkurlerLoreal paris mucizevi saç bakım kremi var altın sarısı tüp gibi şişesi 150 ml durulanmayan krem banyodan sonra nemli saça sürüceksin öyle kurutma işlemi yapıcaksın Bayılıyorum o kreme ba yı lı yo rum
Saç kremi kullanın bide nerelisiniz acaba?Saclarimi en son 6 yil once boyaniatim o da kendi rengime yakin bi renkti bu zaman kadar hic saclarimi yipratcak bi sey yapmadim ama o kadar bakima ragmen sacim kece gibi duruyor.Asiri elektrikleniyor.Dustan cikinca isi vurmiyim kendi kendine kurusun diyorum ona ragmen tülermis gibi oluyo.Haftada 1 yumurta sarisi zeytinyagi ve sirke karistirip maske yapiyorum ustune sac bakim yagi ve gliss in sac spreyini sikiyorum oyle tariyorum hicbir ise yaramiyor 5 dakika sonra yine elektrik carpmisa donuyorum lutfen yardim edin napicam ne yapsam olmuyo
onu yaptırdım daha beter oldu yanık gibi oldu. keratin bakım da ilk önce saça bir şey sürüp düzleştirici ile bastıra bastıra 1 saatte düzleştirdi kuaför. e o kadar ısıya tabi yanar. sonra saçım dümdüz oldu. 1 ay sonra tiftik tiftik olduğunu fark ettim. meğer iyi bir şey değilmişKuaförde keratin bakimi
Ayda 1:)
Aynen kuzenlerim yaptirdi oyle memnun kaldilar ki artik her zaman yaptiririz diyorlar.saclari fonlu gibi her daim.Kuaförde keratin bakimi
Ayda 1:)
onu yaptırdım daha beter oldu yanık gibi oldu. keratin bakım da ilk önce saça bir şey sürüp düzleştirici ile bastıra bastıra 1 saatte düzleştirdi kuaför. e o kadar ısıya tabi yanar. sonra saçım dümdüz oldu. 1 ay sonra tiftik tiftik olduğunu fark ettim. meğer iyi bir şey değilmiş
valla keratin bakımı diye biliyorum :/ hatta daha sonra kullanmam için bi şampuan bi krem verdi bana. 500tl de verdim. kazıklandım mı ://Brezilya fonu olmasın o
Brwzilya fonu bayaa kimyasal bi ay sonra ayni öyle saçın içine eder
Keratin bakımı öyle değil ama
hangi ürünlere 500 tl verdiniz merak ettimvalla keratin bakımı diye biliyorum :/ hatta daha sonra kullanmam için bi şampuan bi krem verdi bana. 500tl de verdim. kazıklandım mı ://