kabarmaya ben bi faydasını görmedim canım açıkçası...dediğim gibi işte yumuşattı,parlaklık verdi ama hala kabarıyor saçım...
geçen gün gittim katlı kestirdim,bide inceltti makasla bişiler yaptı azaldı sanki saçım...
canım yağ dışında bi çözüm istemişsin ama istersen bide bebek yağını dene derim ,benim de saçım kabarır ve burdaki başlıklardan birinde gördüm kullandım işe yarıyor bukleler belirginleşiyor ve kabarmıyor , da saçım çok gür diye açık bırakamıyorum ben yine de yarıdan topluyorum falan hoş oluyo ama açık bırakmak istiyorum saçımı oyüzden şimdi bir de lotus shield siparişi verdim onu bekliyorum..mirmirmirmir
bebek yağını 1 kere denedim ama ben bi faydasını görmedim canım yaa...üff benim saçlarıma neyin faydası olacak zaten çok merak ediyorum ya da faydası olan bişey çıkacak mı:1closedeyes:
gliserin yağını duydum burda mesela onu da aldım geçen denedim banamısın demedi...
benimkiler saç değil mi acaba,başka bişeymi taşıyorum kafamda bensempatiksalakcinni
ah canım ya sorma , benim kafamda taşıdığım şey kesinlikle bi çalı süpürgesisempatiksalakcinni ne bulursam deniyorum ve denemeye de devam edicem
gliserini ben de duymuştum bide onu deneyeyim:Saruboceq:
daha önce yani nisandı sanırım saçıma bilinçsiz bi kuaförde açtırma işlemi yaptırdım sonuç hüsran oldu..saçlarım yandı,naylon gibi koptu...rengi ise berbat oldu....sonra üzerine boyatmak zorunda kaldım ...yinede bişeye benzemedi 2 ay sonra düzgün bi kuaförde boyattım renk güzel oldu ama saçlarım yanmıştı bi kere....bu konuyla ilgili daha öncede başlık açmıştım zaten
neyse sorunum şu,benim saçlarım zaten çok gür,kalın telli ve kuruydu ama bu işlemden sonra dahada beteroldu....yıkarken resmen çıtır çıtır bi yapısı var artık:çok üzgünüm: kupkuruuuu,sertttt
ve eskisinden daha çok kabarıyo...sanırım nemde etkiliyo...ya inanılmaz bi kabarıklık ama anlatamam yani....zaptedemiyorum...toplamaya çalışırken halat gibi resmen....3 kafaya saç çıkar o derece....sertlğide cabası
napıcağımı bilmiyorum...benim gibi bu derece saçı kabaran var mı?napıyosunuz?çok sinirim bozuluyo artıkmafoldumben
cnm saçına hala bir çözüm bulamadıysan sana birkaç öneri öncelikle saçını asla kuru tarama ben fısfıs bir şişeye su koydum gliserin ve bebe yağı da koydum ama onlar sana yaramamış sen sadece suyla saçını ıslat ve kesinlikle tahta tarakla tara diğer taraklar hem saçını kabartır hem de daha çok yıpratır bir de elidorun zeytinyağlı 7/24ü var onu kullan hem saçını yumuşatır hem de kabarmasını engeller bir de gece yatmadan önce 7/24 sürüp ör bu saçını bayağı sakinleştirir ama sabah saçını tarama tararsan yine biraz kabarır son olarak da şunu söyleyeyim ben saçımı yıkayıp nemini aldıktan sonra kurutmadan bolca 7/24 sürüyorum tamamına ıslakken sürmek saçı çok sakinleştiriyor bunları dene ve lütfen beni haberdar et sormak istediğin birşey olursa ben buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?