bnde aynı dertten muzdaribim ama bnde bulmadım bişey daha malesf cnm
canım benimde öyle kalın telli ve kabarık ayrıca belime kadar uzun
ben gliss düzleştirici şampuan ve sıvı saç spreyini kullanyorum yatıştırdı biraz dene istersen
al benden de o kadar o kadar çok ki saçım bi de kalın telli
boyadan işlemden dolayı sert tabi
kabarması da cabası. uzunken kafamın tepesinde topladığımda taş
taşıyomuş gibi ağrırdı başım
omuzlarımda kestirdim yine topluyorum
fön çektirsem süper oluyo ama bu havada hergün fön kim uğraşır
düzleştirici de daha çok yıpratıyo ben çözümü tepede toplayarak buldum
ne yaparsam yapayım yumaşamıyo çünkü saçın yapsısı bozdum
açtır boya düzleştir derken
boyamadan olmuyo epey beyazım var gencecik yaşta
ne yapıcam ben de bilmiyorum
benimde saclarim cok kabarir hem kuru hemde dalgali bi suru yag karisimi suruyorum birde body shop un ve zeytinyagli maske var onu suruyorumm..sampuana da bikac damla yag dokmustum..kendine geldiler birde saridan koyu renge donunce kalmayan saclarim Allaha sukur gurlesti eskisi gibi.
fon cekmeden oncede isiya dayanikli sprey sıkıyorum..tavsiye ederim...
Canım işin gercekten zor benım saçlarımda uzun ve dalgalı yasadıgım yerde sekil vermesi oldukca zor oluyodu nemden dolayı..Kuaforlerde saç kesiminden önce yada sonra mavi su kullanıyorlar dikkatini cekmiştir belki, ben 3 ay kadar önce kullanmaya basladıgım anda etkisini gördüm. Saça yumusaklık veriyor föne yada düzlestırmeye karsı daha güclendiriyor ve en guzeli her kullanımdan sonra elektrıklenmesı daha da azalıyor. opuyorumnanaktan Bence denemeye değer.. Kuaförlerde rahatlıkla bulabileceğin bir ürün..
kızlar bu arada bahsettiğim ürünü internet adresine girip inceledim...çok memnun kalanların olduğunu gördüm ve bende az önce 2 buçuk saat saçımda beklettikten sonra yıkadım ve gerçekten etkili oldu...baya yumuşattı.....bayanssulusmile
tam düşündüm ki kk da bu ürünle ilgili başlık açsam reklama girer mi,yöneticilere bununla ilgili mesaj atsam mı... önce bi bakayım bununla ilgili bi topic var mı derken zaten kk da bu ürünün reklamı olduğunu gördüm:))))
üstte çıkıyor...HC herbal hair care complex diye....
bence kesinlikle deneyin...
benim saçlarım ki dehşet yıpranmış,kupkuru ve yanıktı,artık zeytinyağı falanda fayda etmez olmuştu az önce bunu denedim ve benim saçıma bile fayda etti ki daha ilk kullanışım...taze taze bildiriyorum:)))
ve burdan bitanecik aşkımaa nişanlıma çoooooook teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan yarında bizzat kendisine tekrar teşekkür edicem...kendisi bu konularda baya bilgili ve ilgilidiropuyorumnanaktan[
eklemem gereken bişey var...tek korkum saçımı dahada gürleştirmesi...evet yumuşattı evet onarma konusunda etkili olduğu görülüyor ama ince telli saçlara hacim veren güçlendiren,saç telini kalınlaştıran bi yönüde var-mış....içindeki bazı yağlar bunu sağlıyor...şu an ilk kullanımım bi gürleşme görmedim ama gürleştirirse diyede korkuyorum açıkçası...
başlık saçlarım çok kabarık evet ama benim asıl sorunum açtırma işlemi sonrası yanıklığıydı kuruluğuydu...tabiki saçım aynı zamanda kalın telli ve gür diyede şikayetçiyim ama kendi gürlüğüne alışmıştım artık 28-29 yıldır:)) açtırma sonrası yandığı için yıprandığı için sanki dahada kabarıyodu o yüzden başlığa öyle dedim....bu ürün onarıyor yumuşatıyor,kepeklenmeyi önlüyor,hızlı uzatıyo ama güçleniriyoda....neyse bakalım yarın anlaşılır zaten daha net.....
kabarmayı önlüyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?