• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kabarık

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
daha önce yani nisandı sanırım saçıma bilinçsiz bi kuaförde açtırma işlemi yaptırdım sonuç hüsran oldu..saçlarım yandı,naylon gibi koptu...rengi ise berbat oldu....sonra üzerine boyatmak zorunda kaldım ...yinede bişeye benzemedi 2 ay sonra düzgün bi kuaförde boyattım renk güzel oldu ama saçlarım yanmıştı bi kere....bu konuyla ilgili daha öncede başlık açmıştım zaten

neyse sorunum şu,benim saçlarım zaten çok gür,kalın telli ve kuruydu ama bu işlemden sonra dahada beteroldu....yıkarken resmen çıtır çıtır bi yapısı var artık:çok üzgünüm: kupkuruuuu,sertttt

ve eskisinden daha çok kabarıyo...sanırım nemde etkiliyo...ya inanılmaz bi kabarıklık ama anlatamam yani....zaptedemiyorum...toplamaya çalışırken halat gibi resmen....3 kafaya saç çıkar o derece....sertlğide cabası

napıcağımı bilmiyorum...benim gibi bu derece saçı kabaran var mı?napıyosunuz?çok sinirim bozuluyo artıkmafoldumben

bnde aynı dertten muzdaribim ama bnde bulmadım bişey daha malesf cnm

sağol canım cevabın için...

valla çekilir dert değil heleki bu sıcaklarda....bazen gidip sıfıra vurdurasım geliyookafamçokkarıştı

hayır bide aptal kuaför yüzünden yandılar yaaamafoldumben

işte zaten kuruydu bide o açtırma olayından sonra iyice kurudu...

ne yapmam gerekiyor peki?

yağlar dışında başka bir şey var mı yapılabilecek?

AHH AH BNDE KUAFÖR KURBANI OLDUM SAÇLARIMI KESTİRDİM CNM ARA MAKASI ATTI USTURAYLA KESTİ Bİ DEĞİŞK OLDU KKİMİSİ UZN KİMİSİ KISA HİÇ HOŞUMA GTMEDİ. ZATEN SAÇLARIM AŞIRI KURU YIPRANMŞ KABARK VE KALIN.. ARTIK SAÇLRIMI NE FÖN NE MAŞA HİÇ BİŞE OLMUYO. senağlama

Canım merhaba,
Saçların çok kuru olduğu için doğru, kabarır, bendede aynı dert vardı, pantenin kuru saçlar için olan şampuanı var, onu denedim, sık yıka ve hiç fönle kurutma, bırak kendi halinde kurusun , bir süre şekil verme, topla çık, benim saçım böyle düzelmeye başladı, dene istersen...

panten benim saçıma hiç iyi gelmiyo canım yaa...bikaç sene önce denemiştim dahada sertleştirmişti...şampuan olarak en iyi gelen head&shoulders....

ama işte o açma işlemi mahvetti yaa....

canım benimde öyle kalın telli ve kabarık ayrıca belime kadar uzun
ben gliss düzleştirici şampuan ve sıvı saç spreyini kullanyorum yatıştırdı biraz dene istersen

canım benimde öyle kalın telli ve kabarık ayrıca belime kadar uzun
ben gliss düzleştirici şampuan ve sıvı saç spreyini kullanyorum yatıştırdı biraz dene istersen

canımmm geçen gün annem almış glissin düzleştirici şampuanıyla kremini ...bikaç kez yıkadım aman Allahımmm daha fena kabarttıııakannehir öyle duruyolar şimdi...gittim head&shoulders aldım yine...benim asıl saçımdaki yanığı onarmam lazım çünkü yanıktan önce bu kadar kabarmıyordu...tamam hep gür ve kabaran bi saçım vardı ama bu kadar değildii

al benden de o kadar o kadar çok ki saçım bi de kalın telli
boyadan işlemden dolayı sert tabi
kabarması da cabası. uzunken kafamın tepesinde topladığımda taş
taşıyomuş gibi ağrırdı başım
omuzlarımda kestirdim yine topluyorum
fön çektirsem süper oluyo ama bu havada hergün fön kim uğraşır
düzleştirici de daha çok yıpratıyo ben çözümü tepede toplayarak buldum
ne yaparsam yapayım yumaşamıyo çünkü saçın yapsısı bozdum
açtır boya düzleştir derken
boyamadan olmuyo epey beyazım var gencecik yaşta
ne yapıcam ben de bilmiyorum

al benden de o kadar o kadar çok ki saçım bi de kalın telli
boyadan işlemden dolayı sert tabi
kabarması da cabası. uzunken kafamın tepesinde topladığımda taş
taşıyomuş gibi ağrırdı başım
omuzlarımda kestirdim yine topluyorum
fön çektirsem süper oluyo ama bu havada hergün fön kim uğraşır
düzleştirici de daha çok yıpratıyo ben çözümü tepede toplayarak buldum
ne yaparsam yapayım yumaşamıyo çünkü saçın yapsısı bozdum
açtır boya düzleştir derken
boyamadan olmuyo epey beyazım var gencecik yaşta
ne yapıcam ben de bilmiyorum

aynen canım yaaa...bende sürekli tepede toplamak topuz yapmak zorunda kalıyorum,özellikle yazın,çünkü dediğin gibi sıcakta fön olmuyo bozuluyo anında terden....
topuz yaparken bile ellerim acıyo resmen ...hepsini tutup baktığında kalın bi halat gibi....

kıvırcık bideee...gerçi yıllardır föndü düzleştiriciydi derken dalgalı kıvırcık arası bişey oldu...

hep özenmişimdir böyle dümdüz az saçı olanlara...kısa kestiremiyorum mesela hiççç
hayatta durmaz çünkü,bonus gibi olurum.....belime yakın benimde....

kabarmaya çare yok sanırım....yanıklarada kestirmekten başka çare yok galiba ama kestirmem imkansızz işteemafoldumben

bende beyaz yok ama dipten gelince sinir oluyorum boyatmam gerekiyor ama boyatmıycam bi süre daha ....2,5 aydır boyatmadım....

bide benim kendi saçımın rengi açık kumral,sarıya bakan bi renk ben kahve,koyu kızıl vs boyatıyorum..millet sarı yapar,rengini açar ben koyulaştırıyorum...boyatmıyınca dipten açık renk geliyo tabi tuhaf oluyo....boshayallersmile

benimde saclarim cok kabarir hem kuru hemde dalgali bi suru yag karisimi suruyorum birde body shop un ve zeytinyagli maske var onu suruyorumm..sampuana da bikac damla yag dokmustum..kendine geldiler birde saridan koyu renge donunce kalmayan saclarim Allaha sukur gurlesti eskisi gibi.
fon cekmeden oncede isiya dayanikli sprey sıkıyorum..tavsiye ederim...

benimde saclarim cok kabarir hem kuru hemde dalgali bi suru yag karisimi suruyorum birde body shop un ve zeytinyagli maske var onu suruyorumm..sampuana da bikac damla yag dokmustum..kendine geldiler birde saridan koyu renge donunce kalmayan saclarim Allaha sukur gurlesti eskisi gibi.
fon cekmeden oncede isiya dayanikli sprey sıkıyorum..tavsiye ederim...

evet canım bende kullanıyorum onlardan...köpük şeklinde var,yağ gibi olan var..parlaklık veren,elektriklenmeyi önleyen ısıya dayanıklı vs....

zeytinyağı badem yağı sürüyorum bazen o yumuşatıyodu baya ama işte bu yanma işleminden önceydi...şimdi o da pek fayda etmiyor....nişanlım netten sanırım bişey bulmuş bakım yapan onaran hızlı uzatan falan krem gibi bişey sanırım getirecek bana,onu deniycem bakalım işe yarar inşallahhh:Saruboceq:

Canım işin gercekten zor benım saçlarımda uzun ve dalgalı yasadıgım yerde sekil vermesi oldukca zor oluyodu nemden dolayı..Kuaforlerde saç kesiminden önce yada sonra mavi su kullanıyorlar dikkatini cekmiştir belki, ben 3 ay kadar önce kullanmaya basladıgım anda etkisini gördüm. Saça yumusaklık veriyor föne yada düzlestırmeye karsı daha güclendiriyor ve en guzeli her kullanımdan sonra elektrıklenmesı daha da azalıyor. opuyorumnanaktan Bence denemeye değer.. Kuaförlerde rahatlıkla bulabileceğin bir ürün..

Canım işin gercekten zor benım saçlarımda uzun ve dalgalı yasadıgım yerde sekil vermesi oldukca zor oluyodu nemden dolayı..Kuaforlerde saç kesiminden önce yada sonra mavi su kullanıyorlar dikkatini cekmiştir belki, ben 3 ay kadar önce kullanmaya basladıgım anda etkisini gördüm. Saça yumusaklık veriyor föne yada düzlestırmeye karsı daha güclendiriyor ve en guzeli her kullanımdan sonra elektrıklenmesı daha da azalıyor. opuyorumnanaktan Bence denemeye değer.. Kuaförlerde rahatlıkla bulabileceğin bir ürün..

evet duydum canım mavi suyu....denerim onuda...nişanlım bugün herbal hair care complex diye bi ürün getirdi bana...bi çeşit bitkisel yağ...çeşitli yağların karışımı bişey...ondan sürdüm şuan...en az 2 saatbeklemek gerekiyomuş....bakalım etkisi nasıl olacak....ama inanırmısınız normalde bi saça 2-3 gıdım bişey yetebilir ama ben baya sürmek zorunda kaldım anında emiyo saçım....

sonucu yazarım burdan ....teşekkürler önerileriniz için...

kızlar bu arada bahsettiğim ürünü internet adresine girip inceledim...çok memnun kalanların olduğunu gördüm ve bende az önce 2 buçuk saat saçımda beklettikten sonra yıkadım ve gerçekten etkili oldu...baya yumuşattı.....bayanssulusmile

tam düşündüm ki kk da bu ürünle ilgili başlık açsam reklama girer mi,yöneticilere bununla ilgili mesaj atsam mı... önce bi bakayım bununla ilgili bi topic var mı derken zaten kk da bu ürünün reklamı olduğunu gördüm:))))

üstte çıkıyor...HC herbal hair care complex diye....

bence kesinlikle deneyin...

benim saçlarım ki dehşet yıpranmış,kupkuru ve yanıktı,artık zeytinyağı falanda fayda etmez olmuştu az önce bunu denedim ve benim saçıma bile fayda etti ki daha ilk kullanışım...taze taze bildiriyorum:)))

ve burdan bitanecik aşkımaa nişanlıma çoooooook teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan yarında bizzat kendisine tekrar teşekkür edicem...kendisi bu konularda baya bilgili ve ilgilidiropuyorumnanaktan[

eklemem gereken bişey var...tek korkum saçımı dahada gürleştirmesi...evet yumuşattı evet onarma konusunda etkili olduğu görülüyor ama ince telli saçlara hacim veren güçlendiren,saç telini kalınlaştıran bi yönüde var-mış....içindeki bazı yağlar bunu sağlıyor...şu an ilk kullanımım bi gürleşme görmedim ama gürleştirirse diyede korkuyorum açıkçası...

başlık saçlarım çok kabarık evet ama benim asıl sorunum açtırma işlemi sonrası yanıklığıydı kuruluğuydu...tabiki saçım aynı zamanda kalın telli ve gür diyede şikayetçiyim ama kendi gürlüğüne alışmıştım artık 28-29 yıldır:)) açtırma sonrası yandığı için yıprandığı için sanki dahada kabarıyodu o yüzden başlığa öyle dedim....bu ürün onarıyor yumuşatıyor,kepeklenmeyi önlüyor,hızlı uzatıyo ama güçleniriyoda....neyse bakalım yarın anlaşılır zaten daha net.....

Son düzenleme:
kızlar bu arada bahsettiğim ürünü internet adresine girip inceledim...çok memnun kalanların olduğunu gördüm ve bende az önce 2 buçuk saat saçımda beklettikten sonra yıkadım ve gerçekten etkili oldu...baya yumuşattı.....bayanssulusmile

tam düşündüm ki kk da bu ürünle ilgili başlık açsam reklama girer mi,yöneticilere bununla ilgili mesaj atsam mı... önce bi bakayım bununla ilgili bi topic var mı derken zaten kk da bu ürünün reklamı olduğunu gördüm:))))

üstte çıkıyor...HC herbal hair care complex diye....

bence kesinlikle deneyin...

benim saçlarım ki dehşet yıpranmış,kupkuru ve yanıktı,artık zeytinyağı falanda fayda etmez olmuştu az önce bunu denedim ve benim saçıma bile fayda etti ki daha ilk kullanışım...taze taze bildiriyorum:)))

ve burdan bitanecik aşkımaa nişanlıma çoooooook teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan yarında bizzat kendisine tekrar teşekkür edicem...kendisi bu konularda baya bilgili ve ilgilidiropuyorumnanaktan[

eklemem gereken bişey var...tek korkum saçımı dahada gürleştirmesi...evet yumuşattı evet onarma konusunda etkili olduğu görülüyor ama ince telli saçlara hacim veren güçlendiren,saç telini kalınlaştıran bi yönüde var-mış....içindeki bazı yağlar bunu sağlıyor...şu an ilk kullanımım bi gürleşme görmedim ama gürleştirirse diyede korkuyorum açıkçası...

başlık saçlarım çok kabarık evet ama benim asıl sorunum açtırma işlemi sonrası yanıklığıydı kuruluğuydu...tabiki saçım aynı zamanda kalın telli ve gür diyede şikayetçiyim ama kendi gürlüğüne alışmıştım artık 28-29 yıldır:)) açtırma sonrası yandığı için yıprandığı için sanki dahada kabarıyodu o yüzden başlığa öyle dedim....bu ürün onarıyor yumuşatıyor,kepeklenmeyi önlüyor,hızlı uzatıyo ama güçleniriyoda....neyse bakalım yarın anlaşılır zaten daha net.....

kabarmayı önlüyor mu peki

kabarmayı önlüyor mu peki

kabarmaya ben bi faydasını görmedim canım açıkçası...dediğim gibi işte yumuşattı,parlaklık verdi ama hala kabarıyor saçım...

geçen gün gittim katlı kestirdim,bide inceltti makasla bişiler yaptı azaldı sanki saçım...

Back