Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım cok incetelli oldu.Saçlarımın daha canlı ve kalın telli olması icin npablrm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar ben roaccutane kullandm sivilcelerimin qecmesi icin ve vücutta üretilen tüm yağı kısıyo . saçlarım bndan dolayı hic yağlanmadı.ilacı bitirdm.bitireli 3 ay oldu.saçlarım simdi daha yeni yeni yağlanmaya başladı.3-4 qünde yağlanablyo.önceden saçlarım kalın telliydi ama smdi incetelli oldu ve saçlarımı şampuanla yıkadıgımda saçlarım cok kuru olyo.cok kuru qözükyo.sanki tek tek tel tel ayrılyo.saçlarım canlı durmyo.bide saçlarımın önleri hafiften seyrek.sizce napmalıyım ?
bna yardımcı olablr msnz ltfen?
smdiden tesekkür ederm

canım ısırgan otundan faydalanabilirsin.Bende de benzer problemler vardı Bu siteden öğrendim.ısırgan otunu 5 dakika kaynattım.ağzı kapalı demlenmesini bekledim.saç diplerime sürdüm.2 saat falan bekletip yıkadım.Tavsiye ederim.Hem canlı hem daha kalın gösteriyor.ufak ufak çıkan yerlerde var.dökülmeyi de durduruyor.ilk kullandığından itibaren fark ediyor.

Biotin(h vitamini)saç tellerini kalınlaştırıyor.Benimde saçlarım ince telli olduğu için yazınkullanmıştım.Eskisine göre daha bi gür oluyor.Şimdi tekrar kullanmaya başlıcam.
birde Otacının ince telli saçları kalınlaştıran ve sıklaştıran üçlü setini(şammpuan,tonik,bakım yağı) almayı düşünüyorum.Bakalım bizim buradaki eczanelerde bulabilecekmiyim?

priorin kullanmanı tavsiye dereim bayagı kalınlaştırıp dolgunlaştırıyor ama şampuanıyla beraber kullanman lazım etki için

benimde saçlarım çok gürdü salamazdım hep kabarırlardı. son bir yılda .çok döküldü ve ince telli oldu saçlarım. saçlarımın %80 nini kaybettim şimdi yok denecek kadar az ve ince telli ne yaptıysam olmadı bioplas kullanıyorum, dökülme durdu fakat çok ince ve cansızlar bir türlü kalın dolgun olmuyorlar. ne yapıcağımı şaşırdım senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…