bu aralar saçlarım aşırı dökülüyo,saçlarım çok gürdü önceden o yüzden de çok kabarıyodu bundan çok şikayet ediyodum şimdi öyle kabarma sorunu da kalmadı ama bu kadar dökülme korkutuyo beni.önceden sadece saçlarımı bi kaç gün yıkamadığımda,çok yağlandığında banyo yaparken çok dökülüyodu saçlarım şimdi iki günde bir yıkasam yine aynı derecede dökülüyoyakında saç kalmıycak diye korkuyorum.bunun için doktora gidebilir miyim acaba??cildiye saça da bakıoy mu??bi de ben bi kaç sene önce tahlil yaptırdığımda hafif tiroid yetmezliği çıkmıştı,tiroid hastalıklarında da saç dökülmesi oluyomuş galiba.ondan sonra tahlil yaptırmadım hiç,acaba o ilerlemiş de ondan çok dökülüy olabilir mi??
bence ısırgan otu kullanın ben kulandım çok faydasını gördümm deneyinn
benimde bi aydır saçım aşırı derecede dökülüyor.banyoya girmeye,saçımı taramaya korkar oldumadet düzensizliği de yaşıyodum..kistten şüphelendi cildiye doktoru..devlet hastanesinde gittiğim doktor şüphelendi net bişey demedi,özeldeki doktor kist var dedi,bugün gittiğim doktor ise kesinlikle kist yok dedi..kime inanacağmı şaşırdım..bugün testeron vb hormonlarım için kan verdim..sonuçları en erken bi haftada alcakmışım benim yazın saçım hep dökülür ama bu sene çok daha fazla..vitamin de kullanıyorum bi haftadır..umarım çaresini bulurum..
vitamin-mineral eksikliği olsaydı biraz olsun dururdu sac dökülmen hormon sebepli olabilir benim çevremde de bu sorunu yaşayanlar var hormon sonuclarını bekle derim bi de kilo verilmesi de ise yarayabilirmis ama yine de elbet doktorun daha ii bilir... gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?