• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok fazla dökülüyor :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
bu aralar saçlarım aşırı dökülüyo,saçlarım çok gürdü önceden o yüzden de çok kabarıyodu bundan çok şikayet ediyodum şimdi öyle kabarma sorunu da kalmadı ama bu kadar dökülme korkutuyo beni.önceden sadece saçlarımı bi kaç gün yıkamadığımda,çok yağlandığında banyo yaparken çok dökülüyodu saçlarım şimdi iki günde bir yıkasam yine aynı derecede dökülüyo :( yakında saç kalmıycak diye korkuyorum.bunun için doktora gidebilir miyim acaba??cildiye saça da bakıoy mu??bi de ben bi kaç sene önce tahlil yaptırdığımda hafif tiroid yetmezliği çıkmıştı,tiroid hastalıklarında da saç dökülmesi oluyomuş galiba.ondan sonra tahlil yaptırmadım hiç,acaba o ilerlemiş de ondan çok dökülüy olabilir mi??

evet cildiye saça da bakıyor
belki tiroidle ilgili bi sorun olabilir
vitamin eksiklliğinde de saçlar dökülmeye başlıyor
en kısa zamanda git

evet doktora gitmelisin artı takviye olarak badem yağı kayısı yağı şeylerdee demelisin işe yarıyor

bu aralar saçlarım aşırı dökülüyo,saçlarım çok gürdü önceden o yüzden de çok kabarıyodu bundan çok şikayet ediyodum şimdi öyle kabarma sorunu da kalmadı ama bu kadar dökülme korkutuyo beni.önceden sadece saçlarımı bi kaç gün yıkamadığımda,çok yağlandığında banyo yaparken çok dökülüyodu saçlarım şimdi iki günde bir yıkasam yine aynı derecede dökülüyo :( yakında saç kalmıycak diye korkuyorum.bunun için doktora gidebilir miyim acaba??cildiye saça da bakıoy mu??bi de ben bi kaç sene önce tahlil yaptırdığımda hafif tiroid yetmezliği çıkmıştı,tiroid hastalıklarında da saç dökülmesi oluyomuş galiba.ondan sonra tahlil yaptırmadım hiç,acaba o ilerlemiş de ondan çok dökülüy olabilir mi??

bence şuan hiç bişey deneme direk cildiye doktoruna görün saçına bakar tahlil falan yaptırır orda belli olur niye döküldüğü tiroidle ilgli sorunlar saç dökülmesine yol açıyo doğru belki o ilerlemiştir yani hiç bişey kullanma ilk önce nedenini öğren ona göre hareket edersin

randevuyu aldım pazartesi günü gidiyorum doktora da ben saçlarıma kına yakmıştım acaba o da sebep olmuş olabilir mi??ama 6-7ay önce bi kere daha yakmıştım hiç böyle bi problem olmamıştı hatta olan dökülmeyi de durdurmuştu

bende tam böyle bir konu açacaktım :(( o kadar çok saçlarım dökülüyor ki kel kalıcam yakında kedi tüğü gibi kaldı çok üzülüyorum saç bakımı yapıyorum çok dikkat ediyorum bunlara rağmen dökülme durmuyor bende doktora gidicem belki bir çare bulur :(((

ebru92 konuna ortak oldum ama bende çok muzdaribim kızlar saç çıkartan ürünler yada bitkisle bişeyler biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim

arkadaşım bu ara benimde çok dökülüyor. hiç dökülmediği kadar çok. saçımı dokunsam elimde kalıyor o derece. maya maskesi yapıyorum iyi geliyor.

benimde bu ara çok dökülüyor ama benim her sene bu zamanlar periyodik olarak dökülür mevsimi geldiii

Merhaba,
Sizin mesajlarınızı okudum da içim rahatladı.Yaklaşık bir 25 gündür saçlarım aşırı dökülüyor.Çok gür ve kalın telli saçlarım var.Elimi saçıma sürüyorum bir avuç saç elimde kalıyor.Sanki yürürken saçlarım yerlere akıyor.Vitamin hapı kullanıyorum.İnşallah mevsimseldir.

benimde bi aydır saçım aşırı derecede dökülüyor.banyoya girmeye,saçımı taramaya korkar oldum:( adet düzensizliği de yaşıyodum..kistten şüphelendi cildiye doktoru..devlet hastanesinde gittiğim doktor şüphelendi net bişey demedi,özeldeki doktor kist var dedi,bugün gittiğim doktor ise kesinlikle kist yok dedi..kime inanacağmı şaşırdım..bugün testeron vb hormonlarım için kan verdim..sonuçları en erken bi haftada alcakmışım:(benim yazın saçım hep dökülür ama bu sene çok daha fazla..vitamin de kullanıyorum bi haftadır..umarım çaresini bulurum..

benimde bi aydır saçım aşırı derecede dökülüyor.banyoya girmeye,saçımı taramaya korkar oldum:( adet düzensizliği de yaşıyodum..kistten şüphelendi cildiye doktoru..devlet hastanesinde gittiğim doktor şüphelendi net bişey demedi,özeldeki doktor kist var dedi,bugün gittiğim doktor ise kesinlikle kist yok dedi..kime inanacağmı şaşırdım..bugün testeron vb hormonlarım için kan verdim..sonuçları en erken bi haftada alcakmışım:(benim yazın saçım hep dökülür ama bu sene çok daha fazla..vitamin de kullanıyorum bi haftadır..umarım çaresini bulurum..

vitamin-mineral eksikliği olsaydı biraz olsun dururdu sac dökülmen hormon sebepli olabilir benim çevremde de bu sorunu yaşayanlar var hormon sonuclarını bekle derim bi de kilo verilmesi de ise yarayabilirmis ama yine de elbet doktorun daha ii bilir... gecmis olsun

vitamin-mineral eksikliği olsaydı biraz olsun dururdu sac dökülmen hormon sebepli olabilir benim çevremde de bu sorunu yaşayanlar var hormon sonuclarını bekle derim bi de kilo verilmesi de ise yarayabilirmis ama yine de elbet doktorun daha ii bilir... gecmis olsun

çok teşekkür ederim artık ben de bir an önce sebebini öğrenmek iistiyorum..hormonal bi bozukluk olsa nasıl bi ilaç verecekelr bilemiyorum..doktorlar ilaç vermeye çok yanaşmıyo doktorlara gittikçe daha çok aklım karışmaya başladı

Back