Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçların ince telliyse katlı kesim daha az gösterir ben bi kere yaptırmıştım çim adam gibi olmuştu uzatana kadar ne çektim ya :) Benim de öyle maşa pek tutmaz o yüzden saçımı akşamdan sarıp sabah açıyorum herkes maşa yaptım sanıyor bence sende de etkili olur o :)
Saçların ince telliyse katlı kesim daha az gösterir ben bi kere yaptırmıştım çim adam gibi olmuştu uzatana kadar ne çektim ya :) Benim de öyle maşa pek tutmaz o yüzden saçımı akşamdan sarıp sabah açıyorum herkes maşa yaptım sanıyor bence sende de etkili olur o :)
benim sasçlarımda çok düz...
hep uzun kat kestrirdim....ama pırasa gibi gelmeye başladı son günlerde... bu kez kısa kat kestirdim... önleri uzun bıraktırdım... süper oldu...
O şekilde olabilir canım hem biraz da hareketlenmiş olur V şeklinde incecik kuyruk gibi oluyo :)
Afro bigudisiyle sarıyorum saçımı 5 taneyle eşit eşit bölüp. Saçtan saça farkedebilir ama saçın çok uzunsa sığdırmakta zorluk çekersin benim saçlarım ince telli gür değil daha kolay yapabiliyorum o yüzden. Güzelce sardın mı bütün dalgalar düzgün duruyor maşa gibi :) Bozulunca da su dalgası gibi kalıyo :) Böyle yatmak biraz rahatsız ediyo ama maşayla da hem zarar veriyorum hem de bozuluyo ben de bigudiyi tercih ediyorum :)
Saçlarım çok düz ve önceden belime kadardı aynı zamanda katlıydı,pek hoş görünmüyordu.Şuan omuz hizasından biraz daha aşağıda katlı ve perçemli daha çok yakıştırıyorum kendime hem biraz daha dolgun gösteriyor,uçları da hareketli :)