• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok düz

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saçların ince telliyse katlı kesim daha az gösterir ben bi kere yaptırmıştım çim adam gibi olmuştu uzatana kadar ne çektim ya :) Benim de öyle maşa pek tutmaz o yüzden saçımı akşamdan sarıp sabah açıyorum herkes maşa yaptım sanıyor bence sende de etkili olur o :)

benim saçlarımda çok düz.... bazen okadar çileden çıkarıyorki beni tamamen kestirip kurtulasım geliyor. ayrıca çok çabuk yağlanıyor

Saçların ince telliyse katlı kesim daha az gösterir ben bi kere yaptırmıştım çim adam gibi olmuştu uzatana kadar ne çektim ya :) Benim de öyle maşa pek tutmaz o yüzden saçımı akşamdan sarıp sabah açıyorum herkes maşa yaptım sanıyor bence sende de etkili olur o :)

neyle sarıyosun canım?
katlı kesim derken U şekli falan oluyor ya öyle şeyler istiyorum ööyle katlı katlı altlar inceliyo berbat dururu biliyorum..

benim sasçlarımda çok düz...
hep uzun kat kestrirdim....ama pırasa gibi gelmeye başladı son günlerde... bu kez kısa kat kestirdim... önleri uzun bıraktırdım... süper oldu...

neyle sarıyosun canım?
katlı kesim derken U şekli falan oluyor ya öyle şeyler istiyorum ööyle katlı katlı altlar inceliyo berbat dururu biliyorum..

O şekilde olabilir canım hem biraz da hareketlenmiş olur V şeklinde incecik kuyruk gibi oluyo :)
Afro bigudisiyle sarıyorum saçımı 5 taneyle eşit eşit bölüp. Saçtan saça farkedebilir ama saçın çok uzunsa sığdırmakta zorluk çekersin benim saçlarım ince telli gür değil daha kolay yapabiliyorum o yüzden. Güzelce sardın mı bütün dalgalar düzgün duruyor maşa gibi :) Bozulunca da su dalgası gibi kalıyo :) Böyle yatmak biraz rahatsız ediyo ama maşayla da hem zarar veriyorum hem de bozuluyo ben de bigudiyi tercih ediyorum :)

benimde öyle :66: pırasa gibi :26: taramak benim kaderim oldu ne maşa ne fön, maşa tutmuyo fönede gerek olmuyo zaten.

Saçlarım çok düz ve önceden belime kadardı aynı zamanda katlıydı,pek hoş görünmüyordu.Şuan omuz hizasından biraz daha aşağıda katlı ve perçemli daha çok yakıştırıyorum kendime hem biraz daha dolgun gösteriyor,uçları da hareketli :)

Back