iyi aksamlar arkadaslar;
son 3 4 senedir saclarim o kadar cok dokuluyor ki ne yaptıysam duzelmedi. ozellikle tepe kismin cok acildi.cok ince telli ve biraz dalgali.doktora da gittim demir eksikligi dedi ilac verdi 2 ay kullandim normale donmus dedi.ama saclarimda bi degisiklik olmadi.perma yaptirmayi dusunuyorum ama cok kararsizim.acaba daha cok yipratir mi yada sürekli jole kullanmam gerekirmi bilmiyorum.
aranizda perma yaptiran varsa yada bi dusuncesi olan birde sizlere danisayim dedim.
simdiden tesekkurler...
Tiroitlerinde baktırdınız mı? Benim de dökülüyor tiroit yüzünden.iyi aksamlar arkadaslar;
son 3 4 senedir saclarim o kadar cok dokuluyor ki ne yaptıysam duzelmedi. ozellikle tepe kismin cok acildi.cok ince telli ve biraz dalgali.doktora da gittim demir eksikligi dedi ilac verdi 2 ay kullandim normale donmus dedi.ama saclarimda bi degisiklik olmadi.perma yaptirmayi dusunuyorum ama cok kararsizim.acaba daha cok yipratir mi yada sürekli jole kullanmam gerekirmi bilmiyorum.
aranizda perma yaptiran varsa yada bi dusuncesi olan birde sizlere danisayim dedim.
simdiden tesekkurler...
troidlerime 2 sene once baktirdim normal cikti.sarimsakli sampuana baslamistim 1 bucuk ay once o daha da cok doktu saclarimi.bittim sabunu aldim bugun ilk defa onunla yikadim biraz sert yapti ama deneyip gorecem ins bu iyi gelir
canım kullandıgın sarımsaklı sampuanın adı ne bende mecid efendi kullanmayı düşünüyorum ama kararsızım.