• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
arkadaşlar 6 aylık bir bebeğim var saçlarım acayip dökülüo herşeyi denedim olmuo olmuo kafayı yicem inanın.psikolojim çok bozuldu.doktora gttim kansızsın dedi ilaç kullandım olmadı ampuan verdi olmadı zaten bakım yağları falan kullanamam daha çok döküo saçımı.kestirdim kısacık olmadı k, önceden kestirince benm saçım hiç dökülmezdi.en sonunda az önce boyadım güzelim saçlarımı bi umut dökülmesi belki azalır die yine olmadı hala tutam tutam dökülmeye devam.inanın saçlarım öyle gürdüki şimdi ise aynaya bakmak bile istemiorum :25:

tik oluştu saçlarıma dokunamıorum yerlerde saç görünce yerlere basmak istemiorum.çooooookkkkk moralim bozukkkk ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.emzirirken dökülür diolar ama benmhamileleiktede dökülüodu ama bu kadar değildi.inanın banyoda peruğumu çıkarmış gibiyim bir oakdarda tararken dökülüo.
bna yardım edin benm gibi olupta bu işe çare bulan varmı.
artık eşim mezoterapi falan dio ama hem çok pahalı hemde işe yaramı güvenemiorum.

arkadaşlar 6 aylık bir bebeğim var saçlarım acayip dökülüo herşeyi denedim olmuo olmuo kafayı yicem inanın.psikolojim çok bozuldu.doktora gttim kansızsın dedi ilaç kullandım olmadı ampuan verdi olmadı zaten bakım yağları falan kullanamam daha çok döküo saçımı.kestirdim kısacık olmadı k, önceden kestirince benm saçım hiç dökülmezdi.en sonunda az önce boyadım güzelim saçlarımı bi umut dökülmesi belki azalır die yine olmadı hala tutam tutam dökülmeye devam.inanın saçlarım öyle gürdüki şimdi ise aynaya bakmak bile istemiorum :25:

tik oluştu saçlarıma dokunamıorum yerlerde saç görünce yerlere basmak istemiorum.çooooookkkkk moralim bozukkkk ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.emzirirken dökülür diolar ama benmhamileleiktede dökülüodu ama bu kadar değildi.inanın banyoda peruğumu çıkarmış gibiyim bir oakdarda tararken dökülüo.
bna yardım edin benm gibi olupta bu işe çare bulan varmı.
artık eşim mezoterapi falan dio ama hem çok pahalı hemde işe yaramı güvenemiorum.

vallaha benımde 5 aylık ikiz bebeklerım var ..senın derdının aynıısı bendede var..saçlarım kopuyor gıbı helekı banyoda elıme gelıyor resmen...

arkadaşım benim de doğumdan sonra saç dökülmem başlamıştı dediğin gibi
bebeğim iki yaşında hala dökülüyordu ta ki annem bi formül bulana kadr

3 yemek kaşığı zeytinyağına 1 yumurta sarısını karıştırıyorsun iyice çırp elinde
saç düplerine onu güzelce yedir özellikle dökülen bölgeye
saçını bi tokayla tuttur streç film ya da normal poşeti kafana geçir
en az 20 dk en fazla 1 saat kalsın kafanda
koku yapmaz korkma
daha sonra ılık suyla normal kullandığın sampuanla iyice yıka 2-3 defa

bu formülü haftada en az 2 defa uygula

ben geçen hafta başladım avuç avuç dökülen saçlarım inan ki şu an 3 5 tel zor dökülüyor
şu an yaptım karılımı kafamda yıkıcam birazdan

umarım sana da faydası olur

ben de herşeyi denedim ama kurtulamamıştım bu iyi geldi

:72:

3 yemek kaşığı zeytinyağına 1 yumurta sarısını karıştırıyorsun iyice çırp elinde
koku yapmaz korkma

ben geçen hafta başladım avuç avuç dökülen saçlarım inan ki şu an 3 5 tel zor dökülüyor

tşk ederm arkadaşım genelde benim bakım yağları falan saçlarımı daha çok döküo ama denicem bunuda
inşallah bu artık etkili ve son çözüm yolum olur.

koku yapmaz korkma

ben denicem bunu teşekkürler canım
konu sahibi aarkadaşım kafana takmamaya çalış ALLAH yar ve yardımcın olsun AMİN

Döküldüğünü kafaya takarsan daha çok dökülüyor bu dökülmeler de biraz da pskoloji etkin diye düşünüyorum.Benim de saçım cok yaglı oldugu için dökülüyor bunu çok taktım bir ara her elimi attıgımda dökülüyordu sonra şampuan değiştirdim dedim şampuan iyi gelcek düzelcek ondan sonra dökülmesi azaldı.
Sürdüğün yağlar daha çok dökebilir ama bu evigen bemiks bepanten üçlüsünü deneyebilirsin dökülmesini durdurmaz belki ama olanları güçlendirir :)

Son düzenleme:
Back