arkadaşlar 6 aylık bir bebeğim var saçlarım acayip dökülüo herşeyi denedim olmuo olmuo kafayı yicem inanın.psikolojim çok bozuldu.doktora gttim kansızsın dedi ilaç kullandım olmadı ampuan verdi olmadı zaten bakım yağları falan kullanamam daha çok döküo saçımı.kestirdim kısacık olmadı k, önceden kestirince benm saçım hiç dökülmezdi.en sonunda az önce boyadım güzelim saçlarımı bi umut dökülmesi belki azalır die yine olmadı hala tutam tutam dökülmeye devam.inanın saçlarım öyle gürdüki şimdi ise aynaya bakmak bile istemiorum ![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
tik oluştu saçlarıma dokunamıorum yerlerde saç görünce yerlere basmak istemiorum.çooooookkkkk moralim bozukkkk ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.emzirirken dökülür diolar ama benmhamileleiktede dökülüodu ama bu kadar değildi.inanın banyoda peruğumu çıkarmış gibiyim bir oakdarda tararken dökülüo.
bna yardım edin benm gibi olupta bu işe çare bulan varmı.
artık eşim mezoterapi falan dio ama hem çok pahalı hemde işe yaramı güvenemiorum.
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
tik oluştu saçlarıma dokunamıorum yerlerde saç görünce yerlere basmak istemiorum.çooooookkkkk moralim bozukkkk ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım.emzirirken dökülür diolar ama benmhamileleiktede dökülüodu ama bu kadar değildi.inanın banyoda peruğumu çıkarmış gibiyim bir oakdarda tararken dökülüo.
bna yardım edin benm gibi olupta bu işe çare bulan varmı.
artık eşim mezoterapi falan dio ama hem çok pahalı hemde işe yaramı güvenemiorum.