• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canımmm ağlama...bende kaç aydır aynı durumdaydım sağlık açısındanda sorunum yoktu bikaç gün önce eşime sarılıp kel kalıcam diye ağladım.Mecitefendi sarımsaklı aldım 2 ci yıkamadan beri dökülmem az hemde normal sayıda inan çok başarılı ürün.Eşim bulamamış bakım yağını ve maskesinide alıcam bulamazsam netten alcam sanırım.Üzülme olur mu al hemen aktardan ama bu marka al çünkü ben bu markayı kullandım diğer markalar nasıl bilemem.Umarım sende sevinir bze dua edersin .Yıkamada ilk şampuanını yap 2. cide saçında beklet uygulamayı tam yap ki sonuç al.Bide ben kurutma makinasını kullanmıyorum onuda okumuştum nette doğal haliyle kurut.Hadi bakalım sevinçli haberlerini duyalım üzülme tamam mı?:34:

Bendede hem hipotroid hemde kansızlık var saçlarımda çok dökülüyor ilaç kullanıyorum ama değişme yok hamile olduğum için saçıma birşeyler sürmeyede korkuyorum sanırım doğuma kadar kel kalıcam

canımmm ağlama...bende kaç aydır aynı durumdaydım sağlık açısındanda sorunum yoktu bikaç gün önce eşime sarılıp kel kalıcam diye ağladım.Mecitefendi sarımsaklı aldım 2 ci yıkamadan beri dökülmem az hemde normal sayıda inan çok başarılı ürün.Eşim bulamamış bakım yağını ve maskesinide alıcam bulamazsam netten alcam sanırım.Üzülme olur mu al hemen aktardan ama bu marka al çünkü ben bu markayı kullandım diğer markalar nasıl bilemem.Umarım sende sevinir bze dua edersin .Yıkamada ilk şampuanını yap 2. cide saçında beklet uygulamayı tam yap ki sonuç al.Bide ben kurutma makinasını kullanmıyorum onuda okumuştum nette doğal haliyle kurut.Hadi bakalım sevinçli haberlerini duyalım üzülme tamam mı?:34:

hemen alacam cnm inşallah işe yarar son umudum:(

kendi sitesi var ama ben almadım ama bulamazsam alırım yalnız internetten hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum.Burada aktar çokta bitanesine bakmış eşim diğerlerini sormadan netten alamam.Ama bilinen marka vardır aktarda inşaallah alırsın.

Back