Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım Çok Cansız Psikolojim Bozuluyor Acil Yardım...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Balikobb

<3<3<3
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
3
2
Arkadaşlar Merhaba,
Benim saçlarım hep simsiyah, parlak, canlı ve dümdüzdü. İlk kez 2014 yılında saçlarımın uçlarını boyattım. Sonra saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı ve saçlarım doğal siyahken boya sanıyorlardı bu durum beni çok etkiledi saçlarımı boyadım ben de. ilk kez 2016 yılı saçlarımın rengi biraz açık mı olsa dedim ve o günden beri çok mutsuzum saçlarım artık plastik gibi zaten ince telliydi şu an deli gibi saçım dökülüyor ayrıca kesinlikle boya saçımdan hep aktığı için açıcının parlaklığı geçmiyor, eskiden yağlı bir saç yapım vardı şu an saçlarım kupkuru deli gibi bitkisel yağlar kullanıyorum eski parlak yumuşak haline dönmesi için. Kesin sonuç alan varsa bu dökülme ve kuruluk konusunu nasıl çözeceğim yardımcı olur musunuz :KK43:

Arkadaşlar Merhaba,
Benim saçlarım hep simsiyah, parlak, canlı ve dümdüzdü. İlk kez 2014 yılında saçlarımın uçlarını boyattım. Sonra saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı ve saçlarım doğal siyahken boya sanıyorlardı bu durum beni çok etkiledi saçlarımı boyadım ben de. ilk kez 2016 yılı saçlarımın rengi biraz açık mı olsa dedim ve o günden beri çok mutsuzum saçlarım artık plastik gibi zaten ince telliydi şu an deli gibi saçım dökülüyor ayrıca kesinlikle boya saçımdan hep aktığı için açıcının parlaklığı geçmiyor, eskiden yağlı bir saç yapım vardı şu an saçlarım kupkuru deli gibi bitkisel yağlar kullanıyorum eski parlak yumuşak haline dönmesi için. Kesin sonuç alan varsa bu dökülme ve kuruluk konusunu nasıl çözeceğim yardımcı olur musunuz :KK43:
Oryal sürülen saç zor toparlanıyor. Mahvediyor saçları. Uzadıkça kestirin. Uçlarındaki kuruluktan anca böyle kurtulursunuz. Benim saçlarım keçe gibi olmuştu. Ne bakımlar ne yağlar işe yaramadı. Kremsiz maskesiz taranmiyordu. Üç ayda bir kestirdim. Inova boya ile boyatiyorum. Yumuşama var saçlarımda ama eski doğal halinden eser yok...beyazlarım olmasa hiç boyatmam zaten. Dökülme konusunda çok konu var forumda okuyup deneyebilirsin. Benimde aşırı dökülüyor. Tüm testleri yaptırdım (hormon, kan,vitamin) herşey normal. Burdan okuyup uyguladığım yöntemler var ama hala dökülüyor. Sarımsak zeytinyağı karışımını deneyebilirsin. Evigen,bemiks,bepanten ampullerini badem yağı ile karıştırıp sürebilirsin. Burda çok konu var detayları oradan okuyabilirsin. Umarım işe yarar.

X