- 27 Temmuz 2016
- 17
- 0
- 34
Gerçekten zor canım ya çok geçmiş olsun bende panplus şampuan kullanıyorum bitti faydası olmadı ben yarin doktora gidecem yeni şampuan versin bakalimcnm dökülme aynen devam ediyor ama kaşıntı ve kepekler için bir şampuan buldum onu kullanıyorum biraz iyi geldi ama dökülmeye etkisi yok tabi ki
Yani ben sizin saçlarınızda bir anormal seyrelme göremedim açıkçası.
Gayet iyi görünüyor.
Tavsiyelerime gelince
Çam terebentin esansı 1 kapak şampuanınıza ekleyin 500 ml lik filan .
Dax supergro edinin ve kullanın .
Ben bu ikisinin çok faydasını gördüm.
Hatta bi kalkıym da Daxımı yapayım 3. kutu bu benim.
Bu sıcakta üşeniyodum ne zamandır.
Gerçekten zor canım ya çok geçmiş olsun bende panplus şampuan kullanıyorum bitti faydası olmadı ben yarin doktora gidecem yeni şampuan versin bakalim
Slmevet cnm haklısın yine de şükür çok açılan bir yer yok saçımda seyrelme dışındadaha kötü durumda olan arkadaşlar için de bir fikir olur en azından bilemiyorum ama çok kötü bir durum Allah herkese gür sağlıklı saçlar versin eskiden çok gürdü dört beş kişilik bir saç vardı kafamda ama ben bir iki ay öncesine bile razıyım ne oldu bilmiorum ama çok azaldı son zamanlarda kabarık zayıf cansız bir saç haline geldi en son boyamıştım o mu zarar verdi bilmiyorum ne yapsam düzelmiyor moralim çok bozuk pekmez vs pek sevmem ama iyi gelecekse içebilirim mayayı da sütle karıştırıp içiyordum bir ara midem hassas biraz şurup çinko içince aç karna fena bulantım oluyor yine de içiyorum zorla saçın yağ dengesini de bozdum galiba 2.güne yağlanmış gibi sönük kaşıntı içinde bir saç yıkamasam olmaz kesinlikle yıkamayınca daha çok dökülüyor çünkü şu an elimde lavanta ısırgan ve karanfil bitkileri var son durulama olarak kullanacağım dönüşümlü artı saç bakım yağlarının ya da zeytinyağı+ sarımsak karışımının içine bemiks ampul kırıp sabaha kadar bekletmeyi düşünüyorum bakalım inş iyi gelir tarifini de denemeye çalışcam cnm mutlaka teşekkür ederim.
Slm
Saclarınız ne durumda merak ettim
Bende de dokulme vardı ben karanfil suyu ile durdurdum
Şimdi deyeniden cıkarmak için lavanta ısırgan ve biotin aldım
ben de aynı durumdayımcnm saç dökülmem azaldı ancak geride cılız sönük az bir saçım kaldı. Eski gür saçlarımı çok özlüyorumgürleştirecek bir yöntem arıyorum şimdilerde
ben en kötü ileride ektormeyı dusunuyorumcnm saç dökülmem azaldı ancak geride cılız sönük az bir saçım kaldı. Eski gür saçlarımı çok özlüyorumgürleştirecek bir yöntem arıyorum şimdilerde
ben en kötü ileride ektormeyı dusunuyorum
guvenebıleceğim biryer bulsam
ben de aynı durumdayım
sacımda lastok tokalar ıkıncıye donmezdı
saunda havasız sonuk saclarım var
biotine basladım ben bakalım etkı edecek mı
bır de haftanın 3-4 gunu bakım yapıyorum
fayda saglarsa dokulenler yenıden cıkarsa burada konu acacagım:)
Bende de acılma yokinş cnm bnde geri gelirler diye umut ediyorum
Bende de acılma yok
Ama azalması sıkıyo canımı
Microkaynak hiç duymadım bakayım bende
Bende de tahlilerde birsey cıkmadıüstelik dökülme sebebini bile tam olarak bilmiyorum hormon ve kan tahlillerimden bir sonuç çıkmadı.Doktorlar saç dökülmesini ciddiye bile almıyorlar. Kaç dr değiştirdim sonuç çıkmadı. Saçlarım yıkandıktan sonra bile kaşınıyor. Egzemadan dökülüyor sanırım