saçın çok kısa değilse oçlarını kestir derim canım önce kurtul onlardan çünkü kırık saç uçlarını tamir etmenin bir yolu yokmuş bildiğim kadarıyla..daha sonra kırılmaması için özel bakımlar uygularsın..mesela ben badem yağı,hint yağı ve zeytinyağı karışımını uyguluyorum ve çok iyi geliyor..
ıslak saçı taramak daha çok kırar saçı çünkü saç ıslakken daha cansızdır daha kuvvetsizdir diğer arkadaşlarımızın dediği gibi uçlarından aldırman en mantıklısı aldırmazsan kırık boyları fazlalaşır daha kötü olur saçların
yazan diğer arkadaşlar gibi bende kesmeni tavsiye edeceğim,ucular inceldiği için sacının tüm gücünüde alır ve uzamasına,canlılığına engel olur.anlatğım kadarıyla yurtdışındasınız ,eğer kuaföre gidip kestiremiyor isenizde ,banyoda başınızı öne eğerek ( ıslak iken saclarınız ) güzelce tarayıp uclarından kendinizde kesebilirsiniz ,cokta güzel katlı bir kesim yapmış olursunuz yerimseniben
bilgileriniz icin cok tesekkur ederim.kestiricem uclarindan az.cunku sacim hep kisaydi.uzatim dedim ve bu sorun cikti.bir an once uzamaya baslar umarim.
saçın çok kısa değilse oçlarını kestir derim canım önce kurtul onlardan çünkü kırık saç uçlarını tamir etmenin bir yolu yokmuş bildiğim kadarıyla..daha sonra kırılmaması için özel bakımlar uygularsın..mesela ben badem yağı,hint yağı ve zeytinyağı karışımını uyguluyorum ve çok iyi geliyor..
canım bu karışımı nasıl uyguluyorsun.her birinden ne kadar koymak gerekir.bende saçlarımın parlamasını,canlanmasını istiyorum.bu karışım fayda eder mi?
saçların çatallaştıysa kırılmış demektir kıyamayıp kestirmessen kırık boyları uzar ve mecbur kestirmek zorunda kalırsın saçın da baya kısalır moralin bozulur . . gider de gider bence tez elden uçlarından aldır sonra da bakım uygula saçlarına bi daha olmaması için