Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerisaçlarım cansız döküllüyor '''
canım; eger saçların her zamanınkinden çok dökülüyor ise kansızlık belirtisi olabilir.doktora git.eger her zamanki gibi diyorsan ben elidoru kullanıyorum.önce dökülmelerin için gold sarısını kullan bittikten sonra bu sefer.turuncuyu alırsın onarıcı ve yapılandırıcı bakım en son gri gözterişli hacimi kullanırsın yani saçındaki problem ne ise onu sıra ile tedavi et en son hacime yer ver.
canım; eger saçların her zamanınkinden çok dökülüyor ise kansızlık belirtisi olabilir.doktora git.eger her zamanki gibi diyorsan ben elidoru kullanıyorum.önce dökülmelerin için gold sarısını kullan bittikten sonra bu sefer.turuncuyu alırsın onarıcı ve yapılandırıcı bakım en son gri gözterişli hacimi kullanırsın yani saçındaki problem ne ise onu sıra ile tedavi et en son hacime yer ver.
canım benimde saçlarım çok dökülüyordu bu sitede okuyup denediğim ve çok faydasını gördüğüm birşeyi seninde paylaşmak istiyorum hemde çok basit.
boş camsil şisesi ya sprey şişen varsa ona 500mg su dolduruyorsun ve içine 1 avuç karanfili atıyorsun birgün beklettikten sonra ilk 5gün her akşam saçına bu spreyden çıkıp biryandan tarıyorsun.saçın nemli olucak şekilde yap hepsi 5 günde biticek diye birşey yok.
ve boynuna mutlaka havlu koy.karanfilli su kahverengileşiyor.kıyafetin leke olmasın.dene mükemmel çözüm
canım benimde saçlarım çok dökülüyordu bu sitede okuyup denediğim ve çok faydasını gördüğüm birşeyi seninde paylaşmak istiyorum hemde çok basit.
boş camsil şisesi ya sprey şişen varsa ona 500mg su dolduruyorsun ve içine 1 avuç karanfili atıyorsun birgün beklettikten sonra ilk 5gün her akşam saçına bu spreyden çıkıp biryandan tarıyorsun.saçın nemli olucak şekilde yap hepsi 5 günde biticek diye birşey yok.
ve boynuna mutlaka havlu koy.karanfilli su kahverengileşiyor.kıyafetin leke olmasın.dene mükemmel çözüm
Canim bide blendaxin zeytinyaglisi harika saclarim dumduz uzun ama cansizdir ama bu sampuanla dolgunluk hissediyorum. biraz yaglanma problemi olanlarda zorluk tabiki diger gune sacin.hafif parlamaya basliyo ama ben icine azicik.limonda siktigimdan 2 gun tertemiz.dolgun saclarim. bide haftada bi kez zeytinyagini uclarina yedir sacininin tamamina istiyosan dibine.yaptigina bir yemek kasigina bir cay bardagi papatya suyu koy yoksa cok.yaglandiriyor. biraz gec oldu ama.umarim isine yarar. benim saclarim acicidan yanmasina ragmen zeytinyagi mucizem.oldu
Tek bir ürün söyleyeceğim Bioblas Resveratrol - 360º Koruma mutlaka denemelisin. Dolgunlaştırıyor, dökülmeyi önlüyor bakım sağlıyor.. Faydası say say bitmez. Saçlarımı Bıoblas sayesinde sevdim desem yeridir.