Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım boyadan ve röfleden yıprandı ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
18
0
36
Uşak
merhaba bayanlar bugün saçlarımı boyattım sarıydı biraz daha açık sarı yapmak istedim kuaförüm ilk önce 30luk bişiyle saçımı açtı yaklaşık 1 saat bekletti. o renk çok güzl oldu üzerine 20lik açıcı kullanarak röfle yaptı rengi çok güzel oldu ama saçlarım yıkandıktan sonra uçları esnemiş gibiydi elimle çektiğimde geldi. kuaförümde farketti yandı falan demedi ben öyle tahmin ettim.. daha sonra keratinli saç bakım kremi sürdü taradı... sonra malum kurutuldu ve fön çekildi. şu an yıkamaya korkuyorum çünkü saçlarım çok ince telli kuaförm birz saç uçların yıprandı dedi saçlarıma serum kullanıyordum onu kullanmaya devam et dedi saç yanması nasıl olur bilmiyorum ve ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim saçlarım dökülmez umarım birde sampuanıma saç terbenti karıştırıyordum o iyi gelirmi acaba ??????

Konu içeriği nedeniyle "Yıpranmış Saçlar ve Çözümleri" başlığına taşındı.

geçmiş olsun canım saçların yanmış belli ki yıkandığında sakın korkma saçların ıslakken lastilk gibi sünecek ahh bu kuaförler yokmu 2 yılımı yediler benimde zamanında . yanan saç kendini bakım kremleriyle otla motla toplamıyor canım herşeyi denedim ama sen yinede kullan serum falan zamanla kestire kestire kurtulursun sık boyamamaya çalış ve saçlarına ısı yükleme bu aralar çok geçmiş olsun :18:

çam terebenti dökülme olayını azaltır canım ama saçını kurutur.duştan sonra mutlaka serumlaından kullan.bir de gece yatarken de mutlaka gliss falan gibi ürünler kullan,saçını hiç nemsiz bırakma,uçlarından çok az kendin kesersen o da iyi olur.bir süre sonra toparlar merak etme.

3 günde bir halis zeytinyağını saçına sür saçını sar ve 2-3 saat beklet sonra yıka. zeytinyağı çok iyi gelicektir uçlarına.
gün içinde de çok azıcık zeytinyağını sadece uçlarına azıcık sürebilirsin gün içinde yumuşatıcaktır uçlarını.
saç serumunuda banyodan sonra uçlarına sür sadece (durulanmayan serum oldugunu varsayıyorum)
asla saçına durulanmayan serum yada saç kremi sürmeden tarama.
ve tararken uçlardan kopmalar olursa mutlaka git uçlarından aldır inan bana daha çabuk ve sağlıklı uzar saçın.
eğer uçları karışık olursa tararken saçını fazla döküceksin açmak için ve boyundan olmamak pahasına saçını incelticeksin. o yüzden mutlaka uçlarını aldır. bide saç uçlardan oksijen alır derler. uçlar sağlıksızsa saç oksijen alamıyor demekki.
saçına uzun süre işlem yaptırma ve bakım yap düzenli olarak.
birde kurutma makinesi bile tutma saçına belli bir süre, kendiliğinden kurumaya bırak
fön, düzleştirmelere ara ver.

Son düzenleme:
teşekkürler bayanlar.. saçlarıma evet durulanmayan serumdan kullanıyorum o çok iyi geliyor kırıklarımı bile azaltmıştı olmazsa kestiricem artık yapacağım birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…