• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım boya tutmuyor :(( yardımmm eddiinnn :((

tofitellam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
116
49
98
Hayatımın hatasını yaparak hiç boya değmemiş saçlarımın uçlarını bir iki ton açtırmak istedim ve kuaförün yolunu tuttum . Israrla söylememe, sarı istememe ragmen açımın yüzde doksanı platin sarı şeklinde kuaförden çıktım güzelim kumral saçlarım artık sapsarıydı 21 yaşındayım ve aynaya bakınca kendimi 30 yaşında gibi hissediyordum.e Ertesi gün farklı bir kuaföre gidip üzerine koyu kumral düz boya yaptırdım. Bir kere duş aldım bidaha sarıya döndü şimdi ne yapabilirim lütfen yardım edin ? :( ;( ;(

saçlarım çok yıpranır mı? bu iki işlemi yaptıralı bir hafta olmadı henüz .

kaç dakika bekletmeliyim tamamen kapanmasını istemiyorum ışıltı gibi dursun hafif bir gölge gibi olsun istiyorum
Zaten akar koyu kalmaz ki açılınca ışıltılı olur. Bende platindim koyu kumrala bile boyadım aktı tekrar sarı oldum akar yani ama platin de olmaz orta bi sarı olur

Rica ederim kapansın koyu da kullanırım diyosan 4.0 5.0 lara boyayabilirsin :)
yo yo gölgeler kalsın istiyorum. ilk boyadığımda tam istediğim gibi olmuştu ama bi yıkadım amann allahhımm faciaa !! tekrar sarıya döndü :( böyle döngüyü devam ettirecz artık bu saçlar uzayana kadar , boya açılsın boya açılsınn ..

yo yo gölgeler kalsın istiyorum. ilk boyadığımda tam istediğim gibi olmuştu ama bi yıkadım amann allahhımm faciaa !! tekrar sarıya döndü :KK43: böyle döngüyü devam ettirecz artık bu saçlar uzayana kadar , boya açılsın boya açılsınn ..
Bende öyleydim artık mecbur sarıya geri döbdüm tutmuyo çünkü :D

Back
X