Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarım beyazlıyor

her eve lazımda izledım bır urun varmış boya gıbı suruyorsun ve yavaş yavaş kendı saç rengın çıkmaya başlıyormuş. sıtesınden bulabılırsınız. doğrumu bılmıyorum ama

boyadan başka çözüm yok. bulursan bana da haber ver. o dertten bende de var çünkü.

genetikdir büyük ihtimalle,dertlerimden sıkıntılarımdan diyip kendini üzme,

sıkıntıdan olsaydı benim binbir çeşit sıkıntı çekmiş seksen küsür yaşındaki anneannemin saçı ölürken bile simsiyah kıvır kıvır olmazdı.

22 yaşımdayım ve beinde saçlarımda çok fazla beyaz var(genetik benimki muhtemelen henüz boyamak istemiorm napçam bilmiorm..baksanıza boyasanızda hemen çıkıomş beyazlar..

24 yaşımda saçlarım beyazladı bir üzücü olay yaşadım 1 hafta sonra aynaya baktım saçlarım beyazlamaya başlamış sonra geçti şimdi ilerlemiyor ama inanmazdım dertten saç beyazladığını inanmış oldum

bittim sabunu iyi geliyomuş galiba bende şimdi gördüm

bende çok erken yaşta beyazlarla tanıştım neden saçların beyazlamış arkadaş diye sorarsanız ahhh ahhh derim geçerim olsun siyah beyaz beşiktaş mutluyum yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…