• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım berbat oldu yardım.....!!

15beyonce

çok mutluyum...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
1.201
2
66
İstanbul
palettenin açık kumralla koyu kumral renklerini karıştırdım .... işte sonuç berbattt oldu ... yenii çıkan saçlarımın rengi açık gerisi koyu değişik bir renk aldı :50::50::50: yaa ben saçlarımı çağlanın resmindeki renk yapmak istiyorum ciddi öneriler bekliyorum hemen yarın denemeyi düşünüyorum bu saçlarımla nasıl dışarı çıkıcamm:50: üstleri açık altları koyu ufff yardım lütfen... $DSC05117.jpg $DSC05109.jpg $DSC05116.jpg $images.jpg $DSC05114.jpg $DSC05107.jpg $DSC05117.jpg $DSC05109.jpg $DSC05116.jpg $images.jpg $DSC05114.jpg $DSC05107.jpg $DSC05117.jpg $DSC05109.jpg $DSC05116.jpg $images.jpg $DSC05114.jpg $DSC05107.jpg

bence çekinme o saçla çıkmaya yaa bazı kızlar bilerek üstlerini farklı renk yapıyo ve çok da göze batmıyo :)) çık ve bi kuaföre bana göre çok kötü değil

canım şimdi iki renk olmuş ya yine riske girme derim ben direk bi kuaföre git tavsye al boyanı kendin götürüp daha ucuza da getirebilirsin

canım çağlanın saç rengi seninkine göre çooook açık bi renk. Sen bu saçları 10 numara ile boyasanda o tona getiremezsin , saçını açıcı ile açman lazım ondan sonra boyarsın. Kuaföre gitmeni öneririm.

yaparsın tabii canım , ama saçların çok yıpranır , açma işi bayağı bi yıpratıyo saçı ondan dedim.. bir kere saçını açmadan o tona gelemezsin buna emin ol. 2.si bence saçlarını yıpratmamak adına 6.0 ya da 6.1 e boya.. koyu bi renge boya ki o 2 renk tek renk olsun ;) illa yapacak diyorsan , açıcı ile aç saçını sonrada istediğin renge boya ;)

şöyle yapsammesela açıcı sürsem az bekletip yıkasam ertesi gün bi daha açsam sonra gerekirse bi sonraki gün tekrar açsam en son bu renge boyasam olmaz mı ben mesela hangi açıçı kullanabilirim onu deseniz

palette yoğun açıcı var onu kullanabilirsin ama öyle 3 gün arka arkaya kullanarak daha kötü olur. sürersin 40dk bkletirdim ne kadarsa süresi kutuda yazar. ilk gün sürüp az bekletip yıkarsanız açıcı saçı açmaz zaten ..

cnm altlar her zaman daha zor açılır önce altalra sürsen daha iyi olur.bence kendın boyama kauöfre git çnku rengı tutrman zor ..

canım ben de aynı durumu yaşamıştım maalesef. üzerine açık kahve boyayınca kapanabildi hepsi. şimdi tekrar aktı yine bakırlar çıktı. kızlar 6.1 öneriyo genelde bakırlık için .saç renginde çok açık deil sanırım. 6.1 le tek renk yapabilirsin belki

canım sen zaten koyu renkler kullanmışsın... mutlaka açıcıyla açman lazım saçlarını yada kuaföre git illede gitmem diosan palettenin açıcısını al boya 20 dk dan fazla tutma yıpratmıyo sayısız kere yaptım çünkü :) sonrada inci sarısı diye bi renk olcak neva colorda onunla bal köpüğü rengini karıştır aynı renk çıkar :)

cnm keşke boyamadan önce buraya yazıp sorsaydın bize yardımcı olurduk çağlanın o rengi bal köpüğü sarı karışımı sana kim dedi birde koyu kumral eklemişin yani sonuç baştan belliymiş aslında neyse şimdi en azından bir hafta dinlensin saçın bırak beyaz sabunla yada kepek şampuanıyla yıka aksın çok koyu olmuş kendim açabilirim dersen bir kerede açarsın ama sonrada turuncu olur daha kötü olur bence iyi bir kuaföre git onlara bırak gerisini cnm inş istediğin gibi olur :7:

Son düzenleme:
konuyu nerden açıyorsunuz bilemedim o yüzden buray $007.JPG a yazıyorum kızlar biri bana yardımcı olursa çok sevinirim saçlarım gölgeliydi diplerim gelince bende röfle saçı çok yıpratıyor diye hepsini sarı yapmak istedim ama hayel kırıklığı oldu.lorealin california sarısına boyadım diplerim çiğ oldu daha sonrada lorealin 2 numaralı açıcısıyla bugün boyadım ve şimdi dipler daha çiğ oldu.insan içine çıkılmaz ama koyultmakta istemiyorum.nasıl düzeltebilirim bu rengi..son halinide ekliyorum...lütfen yardım:5:

Eklentiler

• $010.JPG
    $010.JPG
    115,1 KB · Görüntüleme: 60
Back