• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım banyodan sonra çok kuru!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
arkadaşlar bana yardım edin lütfen saçlarımla başım dertte banyodan sonra kupkuru oluyolar krem kullanamıyom saçlarımı çok fena halde döküyo napiyim?

sac kremini sadece uclara sürmelisin o zaman bişe olmaz dibe sürünce döker saçı sadece

aynı sorun bendede var banyodan çıktıktan sonra 10 dk içinde hemen kuruyor saçlarım şekilde veremiyorum ....

boyadan ve acmaktan bendede aynı sorun var.. dove'un nemlendirici boyalı saclar için olan sampuanını kullanıyorum ayrıca sac kremini taramakta zorlanıyorum.. çözümde ne olur bilmiyorum=((

elseve nin kırmzıı renkli olan saç kremini kesinlikle öneririm muhteşem yapıyo
benimde saçalrım kazık gibi olurdu ama o bire bir çözüm yani dökmüyor hemde

sac kremini sadece uclara sürmelisin o zaman bişe olmaz dibe sürünce döker saçı sadece

ewt canım diplere sürmemeye ne kadar özen göstersemde yinede dökülüyo anlamadım gitti:sm_confused:

Elseve'in şampuanını kullanıyorum gerçekten güzel..saç kremi durulanmayanlardan mı?durulayınca şampuandan farkı kalmıyor gibi geliyor bana?

bir de dfn garlı saç bakım maskesini dene cnm aktarlarda satılıyor 10 ytl banyo da saçlarını yıkadıktan sonra tüm saçına uyguluyorsun saç diplerine ve özellikle saçın geri kalan kısmına 5 dk bekliyorsun sonra duruluyorsun iyice ve kurutuyorsun ya da kurumaya bırakıyorsun saça biraz daha fazla nem kazandırabiliyor hatta yağ diyelim bence yardımcı olabilir demekte fayda var canım

bence saçına yağ maskelerini uygula canım. benim de saçlarım yapısı gereği kurudur.yani saç tipim öyle dalgalı-kıvırcık arası olduğu için.ama bu yağ karısımları sayesinde iyileştiriyorum coook faydasını görüyorum ben.
macitefendi,helin gibi markaların saç bakım yağlarını uygula saçlarına canım.bir de saçların dalgalı kıvırcık falansa gün içerisinde saçlarını taramıyorsundur yani o günlük normal dökülen saçların saçında birikiyordur.banyoda da krem sürünce saçların açılıp o günlük dökülmesi gereken saçlar eline geliyordur.tabi bu da sanki tomar tomar saçın bir günde dökülmüş hissi vericektir.yoksa diplere sürmediğin taktirde krem saç dökmez ki canım.:CüvCüv:

mucize saçlar die bi karışım var alış veriş sitelerinde fln satılıo ondan al hem saçları gürleştirio hem yumuşacık yapıo, bizzat kullananlarda gördüm hayret ettim hakkaten mucize gibi bişi:) daha önce dayım almıştı kullanıo ondan, şimdi de bi arkadaşım almış kız banyoda krem fln sürmedim dio ama normalde elektriklenen süpürge gibi duran saçları sanki fönlüymüş kremliymiş gibi duruodu.

bence saçına yağ maskelerini uygula canım. benim de saçlarım yapısı gereği kurudur.yani saç tipim öyle dalgalı-kıvırcık arası olduğu için.ama bu yağ karısımları sayesinde iyileştiriyorum coook faydasını görüyorum ben.
macitefendi,helin gibi markaların saç bakım yağlarını uygula saçlarına canım.bir de saçların dalgalı kıvırcık falansa gün içerisinde saçlarını taramıyorsundur yani o günlük normal dökülen saçların saçında birikiyordur.banyoda da krem sürünce saçların açılıp o günlük dökülmesi gereken saçlar eline geliyordur.tabi bu da sanki tomar tomar saçın bir günde dökülmüş hissi vericektir.yoksa diplere sürmediğin taktirde krem saç dökmez ki canım.:CüvCüv:

canım benim ilgine teşşekr edrim ama normalde saç diplerine uygulamayın die bi uyrıyo ve ben her gün tarıyom zaten saçlarım şuna öyleki 2 parmağın kalınlıkta oluyo tutnca kokuyom böyle giderse kel kalcam:1rolleyes:

canım benim ilgine teşşekr edrim ama normalde saç diplerine uygulamayın die bi uyrıyo ve ben her gün tarıyom zaten saçlarım şuna öyleki 2 parmağın kalınlıkta oluyo tutnca kokuyom böyle giderse kel kalcam:1rolleyes:

hmm anadım canım. bilmişlik gibi olmasın ama test yaptırmayı denesen hastanede.? ya da yaptırdın mı?
saç dökülmesinin türlü türlü nedenleri oluyormuş.eğer mevsimsel değilse tabii.

Back