Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım avuç avuç dolandı lütfen yardım edin

yeduaetsev6253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
160
125
33
Merhaba kızlar belki elestirebilirsiniz beni ama 5 ay önce doğum yaptim saçlarım belimden aşağıda yani baya uzun beyazlarım olduğu için Kendi renginde boya var sadece çok uzun zamandir boyatmadim bebeğim biraz ilgi isteyen bi bebek Allah sağlık versin çok ugrastiriyor beni kendimle hiç ilgilenemiyorum saçımı banyo sonrasi kurutmaya bile fırsat bulamiyorum taramayi geçtim özellikle 1 aydır yıkayıp havluyla kurulayip tepemde dağınık topuz yapıyordum ki bi hafta öncesine kadar saçlarım dolanmis çok kötü bi şekilde defalarca yikadim açmaya uğraştım acamiyorum uçlarda olsa kesip kurtulurum ama tam ortada hatta bazı yerlerde dipte sayılır dugum dugum ya çok moralim bozuluyor onerebileceginiz bişey varmı kaç gündür vakit buldukça açmaya uğraşıyorum

Baska birine cozdur arkadan bende cok zor taroyorum saclarimi bnmde 5 ay olacak bikac gun sonra ve cok dokuluyo esim de tarama kel kalcaksin taradikca daha cok dokulyo diyo bazen sıfıra vurup peruk taksammi diye dusunuyorum bebegm buyuyene kadar insan zor vakit buluyo kendi islerine allah tum annelere sabir versin

Banyoda kafana kremi boca et uzun süre bekle tarak değil fırçayla yavaş yavaş tara açılır bence kremin açamadığı saç görmedim açamazsa kesiceksin maalesef hem daha kolay olur senin için bebeğin büyüyünceye kadar uzar zaten topluyordun hep

Tutam tutam ayırıp uçlardan başla taramaya.Banyoda bol krem.ve sıvı saç kremleri fısfıslı gliss gibi.Onlar çok güzel açıyor.Benim de çok karışır kestiğim çok olmuştur.

Canım bebeğinize ve ailenize sağlıklı ömürler dilerim.Dalin kolay tarama spreyi işiniz görür hem de fazlasıyla.deneyin bana dua edersiniz.(çok ihtiyacım var)

Arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle krem,banyodan 30dk önce kremi boy ve uçlara sür saçın kuruken, banyoya girince saçını durula sonra yine kremle beklet 5-6 dk sonra geniş dişli tarakla taramaya başla, bu işlemleri başını öne eğip yaparsan daha kolay halledersin.

Canim evde zeytin yagin varsa saclarina sür yavas yavas tarayarak acmaya calis hem bakimda yapmis olursun... sobra guzelce yikarsin krem surersin herdustaada birdaha dolanmaz inş.

Maalesef kestirmek zorunda kaldım saçımı evde uğraşırken daha dolanmış kuaför sen naptin saçına böyle dedi açtı ama kesik atarak ancak sonra da mecburen kesti arka da dolandığı icin fazla kisa olmadı ama Ben çok uzun kullanmaya aliskinim şimdi nasıl uzayacak bu sac diye kara kara düşünüyorum

Emzirmek saçları çok yipratiyomus haberiniz olsun kızlar hayatım da ilk defa böyle bişey başıma geldi zaten çok dökülüyordu, emzirmeden dolayıymis tabiki devam edicem emzirmeye kökü bende nasılsa uzar bi şekilde dökülenlerde yeniden cikar ne yapalım bebislerimiz iyi olsun

Yazık olmuş.Size dalin kolay tarama önermiştim almadınız mı

Bende kestirim saçımı omuzlarimda şuan doğum yapinca bende sizin gibi pek tarayamadim en sonunda hiç açamadım kestirim.kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…