• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Avrupa yakasında ki yaprak gibi parlak bir turuncu yapmak istiyorum

llcigdemll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
388
0
66
Bursa
Selam kızlar saçlarımı avrupa yakasında ki yaprak gibi parlak bir turuncu yapmak istiyorum

önerebileceğiniz boya markaları var mı ?

daha geçen bir arkadaşa uyguladık tam bir turuncu elde ettik.
eğer saçın çok açık bir tonda ya da çok koyu değilse özetle kumral tonlardaysa igora intense 9.1/2-777 platin yoğun bakır bu boyaya birebir igora royal 9.5 altın sarı ekle ve bir sigara boyu kadar da 0.77 igora bakır yoğunlaştırıcı ekliyorsun bu kadar basit:)
burada dikkat etmen gereken bakır yoğunlaştırıcı ve bakır boyayı dediğim ölçüden fazla kaçırmaman, az olabilir ama fazla olmasın yoksa bu defa daha çok kızıl bir saç elde edersin.

bir de saçın kumraldan açık ya da koyuysa verdiğim ölçü değişir, tekrar sorarsın o zaman:)

kafam karıştı 3 tane ayrı boya söylemişssin nasıl olacak ?

sadece bakır yoğunlaştırıcıyla boyasam turuncu saçı elde edemem mi ?

daha geçen bir arkadaşa uyguladık tam bir turuncu elde ettik.
eğer saçın çok açık bir tonda ya da çok koyu değilse özetle kumral tonlardaysa igora intense 9.1/2-777 platin yoğun bakır bu boyaya birebir igora royal 9.5 altın sarı ekle ve bir sigara boyu kadar da 0.77 igora bakır yoğunlaştırıcı ekliyorsun bu kadar basit:)
burada dikkat etmen gereken bakır yoğunlaştırıcı ve bakır boyayı dediğim ölçüden fazla kaçırmaman, az olabilir ama fazla olmasın yoksa bu defa daha çok kızıl bir saç elde edersin.

bir de saçın kumraldan açık ya da koyuysa verdiğim ölçü değişir, tekrar sorarsın o zaman:)

platin yoğun bakırla boyasam turuncu olmaz mı saçım ?

bunlara gerek yok bence.ben yenı yaptım 1 hafta oldu.garnıenın sultan bakırını alıyosun boyuyosun ıstedıgın renk cıkıyor.

hayır mat yapmıyor ısıl ısıl oldu cokta begendım.ama benım saclar sarıydı.

hımm senin saçlar sarı olduğu için daha ışıl ışıl olma olasılığı war

benim şuan turuncumsu bi bakır

ama çok açık turuncu istıom saçımı bildiğin punk turuncu :D

Back