• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım asla uzamıyor:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kayra42

hayatımın aşkı 3 erkek:))
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
4.107
50
358
Diğer
Diplerden saç uzuyor çünkü boya zamanım geliyor ama saç uçlarım kırıldığı için boydan asla uzamıyor.sinirlerim iyice bozuldu ben saçlarım uzasın upuzun olsun istiyorum.neler denemedim ki??çok kuru ve küt küt kopuyor.ne olur yardım edin çok mutsuzum:(((

benimde boyadan çok yıpranmıştı yanık yanıktı. işe saçımı boyamayı bırakarak başladım 1 seneyi geçti uzayan yıpranmış saçı kestirdim kendi haline bıraktım. düzelme var bence sende boyadan biraz uzuk dur. bide sana bi kaç tane yağ önerecem dilersen kullan bence faydasını görürsün cnm. susam ,tatlı badem, sarımsak, hint yağı

Uçlarından aldırsan :44:
Doa kozmetikte vardı yanılmıyosam saç uzamasına yardımcı bi ürün
Doa topiclerinde sorabilirsin işe yarayıp yaramadığını
Yada sitede turplu bi tarif vardı onada bakabilirsin :34:

benimde boyadan çok yıpranmıştı yanık yanıktı. Işe saçımı boyamayı bırakarak başladım 1 seneyi geçti uzayan yıpranmış saçı kestirdim kendi haline bıraktım. Düzelme var bence sende boyadan biraz uzuk dur. Bide sana bi kaç tane yağ önerecem dilersen kullan bence faydasını görürsün cnm. Susam ,tatlı badem, sarımsak, hint yağı

tamam canım uyacağım önerine çok nsağol.yağlarıda alacağım...

uçlarından aldırsan :44:
Doa kozmetikte vardı yanılmıyosam saç uzamasına yardımcı bi ürün
doa topiclerinde sorabilirsin işe yarayıp yaramadığını
yada sitede turplu bi tarif vardı onada bakabilirsin :34:

turp gördümde cnm kışın gelmesi lazım.....sağol canımsın....

yılan yağınıda unutmuşum cnm ondanda al hepsinden eşit miktarda bi şişeye doldur karıştırıp öyle kullan

Diplerden saç uzuyor çünkü boya zamanım geliyor ama saç uçlarım kırıldığı için boydan asla uzamıyor.sinirlerim iyice bozuldu ben saçlarım uzasın upuzun olsun istiyorum.neler denemedim ki??çok kuru ve küt küt kopuyor.ne olur yardım edin çok mutsuzum:(((

benim de ayni problemim var bu gunler
o yuzden evde dogal maskelere basladim
iki yumurta-1 kasik zeytinyagi karisimi surdum besledigine inaniyorum saclarimi bunu haftada iki kere yapiyorum
bir de yipranmis saclar icin onarici schwarzkopf BC Hair therapy - rescue svisindan aldim banyo sonras uygulama basladim, bana iyi geliyor gibi geldi. saclarimin ust taraflari hep yanik benim ama yumusatmaya basladi

tamam şekerler yapıcam.inşalla düzelir o zaman çaylar benden kk yaaaaaaaaaaaa:))))

ben de geçen gün saçlara sürüLen yumurta zeytinyağı gibi maddelerin saçtaki vitaminleri azalttığını okudum.çünkü o maddeleri saçtan çıkartmak zor...bilmiyorum paylaşmak istedim

Back