Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım artık kızılllll

deryanafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
98
0
36
İstanbul
Kızlar saçlarım 2 hafta önceye kadar simsiyahtı eşimin ısrarıyla kızıla dönmeye karar verdim çokta doğru bir karar oldu önce 1 hafta sabunla yıkayarak rengi soldurdum sonra saçım uzun olduğu için 1 paket palette 1 paket koleston yoğun açıcıyı birleştirdim açmayı denedim ama açılmadı tam renk kırıldı sadace hemen öteki gün iki paket palette açıcı aldım yine uyguladım hatta üstünede boya sürdüm dipler kırmızı uçlar koyu oldu sinir oldum gittim dün akşam hemen ertesi gün yani 1 kutu koleston kızıl viyole aldım artık saçlarımın yarısını gözden çıkartmıştımki sonuç süper koyu kızıl bir ton ve ufak saç ucu kırılmalarıyla süpper oldu saçlar 2 günde 4 paket açıcı palette 5 boya yedi ama banamısın demedi saçlarım taş gibi bide üstüne düzleştiri,ci ile fön çektim herkez hangi kuaföre gittin diye soruyo çünkü siyah saçı evde yapmak tamamen benim gibi delinin işi

cnm güle güle kullan ama hemen belli olmuyor saçın yıprandığı aradan bir ay geçsin anlarsın bakımı ihmal etme bence..

illaki yıpranacaktr ama 3 günlük dünyada boşveriiiiiiiiiiiinnn boyayın kendinzi istediğinz renge en güzeli de isstediğin bir rengi kendi başına elde etmek

Kızıl bende çok istiyorum ama tek korkum acaba yaşımdan büyük görünürmüyüm.Çok güzel bi renk ama böyle de bi etkisi olduğunu söylüyolar.Sende de böyle yaptımı?

Valla saçlarıma devamlı serum uyguluyorum ve elseve krem kullanıyorum çok memnunum yıpranma yok istediğim renge kavuştum şimdi bide şubatta bikere daha boyarsam süper olacakkkkkk

Kızıl bence de süper bir saç rengi, ama biraz terleyince, ya da saç ıslakken her taraf boyanıyor. Bornoz, baş havlusu yıkamaktan bir hal olmuştum, saçım kızılken. Ama bu dediğim 7-8 sene öncesi. Belki şimdiki boyalar daha farklıdır.
Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…