• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım alacalı bulacalı oldu yardım lütfen (resimliiii)

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
72
98
35
kızlar benm saçlarımda siyah boya vardı,,sonra birden sarı sevdam tuttu açıp sarıya boyamak istedim evde kendm bişiler yapim dedm ama işin içinde açmada olunca risk almak istemedim
sonra kuaföre yaptrym dedm..birden sarıya dönmekte istemedm.kuaförde saçlarımdaki siyah boyayı açtılar neyle açtılar bilmiorum saçlarım iğrenç bi sarı oldu üstünede açık kahve boyattım ama gel körki işi bilmeynler yüznden saçlarım mahvldu uçları başka üstleri başka renk aldı saçınn içine ettiler anlıcanzz. üstelk saçlrmda yıprandı kestrmek zorunda kaldım

saçımn uçları kızlmsı üstler sarımsı bişi oldu .ne renk oldunu bilmiorumda
şimdi benm sorum :) saçımın hepsinin üstlerdeki renkte olması için nasıl bi işlem uygulamalıyım??????..
evde kendim yapmak istiyorum.kuafrden dilim yandı bi kere .fikrlerinizi bekliorum canlar..
]

Son düzenleme:
resmler neden böyle küçk proflde oldu anlamadm.nyse resmn üstüne tıklarsnz ddaha açık görünr ..saçlrımn üçcü resmdeki gibi görünmesi için hangi renge boyamalıyım bilmiyorumkismile

kotu durmuyo aslında canım ya hatta 3.resımde cok hos duruyo uclar cok cabuk acılır zaten bıkac yıkamadan snra oturur renk hala hosuna gıtmesse tumden karamele boya karamel duruyo cunku sacın o zman esıtlenır heryer

canım 2 ay oldu boyatalıı nerdeysee dahada açılmass sanmıyorumm .resmlerde de çok belli diil ama saçlarımı düzleştrncee çok komik oluyorr.düzleştiremiyorum o yüzden ..CADIARZU

benimde saçım regliyken boyattığım için ala bula olmuştu buna benzer bi renk bende çareyi koyuya boyamakta buldum.

benim çok daha kötüydü rengarenk ve yanmış saçlar ...........en sonunda gene koyu renge boyadım dahada elimi sürmüyorum saçlarıma ..seninki gayet iyi duruyo canım toplayarak saçlarını biraz idare edebilirsin ...biraz zaman geçsin işini bilen bir kuaför düzeltir eminim ...

canım benımde saçlar siyahtı gecen hafta açtırdım kuaförde oryal sanırım işte öle açtı saçımı ama öldüm saçım açılanadek dedımkı kesın saçlarım döküldü yanma ve dikenlenme oldu sonra yıkadı saçım bıldığın havuç rengı:))))))))çok sevımlı bı renk ama cesaret ıster öle gezmek..bal köpüğü istedim ama yapmadı çünkü taban çok açıktı kahve renk yaptı şuan 3.yıkayışım saçımı ve rengi harika olduu çok doğal ve beklemediğim bi renk çıktı ortaya..sanırım kuaförün kötüymüş ama üzülme başka bi kuaföre git ve bı kahve tonda bıdaha boyat düzgünce rengin oturur.şükretki saçını yakıp döküp eline vermemişler boyuda iyi saçının son kez bı kahve daha yaptır sonra kendı haline bırak baya işlem geçiryo dinlensin biraz..zemuszemus üzülme emi

evet evet 2 yıl önceki halim aklıma geldi
iyi bi koaför olmazsa saç böyle oluyor
en alt koyu kısımları ya kestiriceksin yada paraya kıyıp
iyi bi koaföre gidiceksin ben o şekilde kurtardım saçlarımı
:hulya:

caneylerr bu saçımı kestrmiş halim uzunken çok kötü görünüoduu hala kurtulamadm ama koyuluktann. kuaföre gitmek istemiorum ..üstüne altın sarısı gibi bi renk alıp boyasam tutar mı ki yhhaklinialirimsmile

gerçekten kötü görünüyor karman çorman.
saç akıtılıp sonra açık kahveye boyanır mı ya.o kuaför hiç işini bilmiyor
bir sürüde para almıştır senden :umursamaz:

siyahtan sarıya dönmek istediğiniz için 2 renk olması normal saçınızı açıcı ile akıttıkları için saç rengi değişik bi sarı rengi olmasıda normaldir 2 renk olmasının sebebide saçınızın siyah boyalı olmasıdır.ama bunu kuaför düzeltebilirdi.gördüğüm kadarıyla fotodaki resminizde çok kötü durmuyo ama eminimki ense kısmnızdaki rekler daha farklı hatta saçınızda 2 değil 3 renk var bunuda ancak açık küllü renklere boyararak düzeltebilirsin

siyahtan sarıya dönmek istediğiniz için 2 renk olması normal saçınızı açıcı ile akıttıkları için saç rengi değişik bi sarı rengi olmasıda normaldir 2 renk olmasının sebebide saçınızın siyah boyalı olmasıdır.ama bunu kuaför düzeltebilirdi.gördüğüm kadarıyla fotodaki resminizde çok kötü durmuyo ama eminimki ense kısmnızdaki rekler daha farklı hatta saçınızda 2 değil 3 renk var bunuda ancak açık küllü renklere boyararak düzeltebilirsin

yelda hanım açık küllü renklere boyasamda saçın uçları ve tepeleri farklı renk olmaz mı ki eyvahedigeldismile sarı tonlarında bişi yapmk istiyorum bana tavsiye edebileceğinz bir marka ve saç rengi var mı ?

küllü kumral boya al önce uçlara kızıl olan yerleri boya sonra dipleri boya a.ssaçların bir renk olsun sonra bal köpüğü karamel rekleri denersin

Back