Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇLARIM AÇICIDAN YANDI

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
Arkadaşlar 3 yıl önce saçlarım kendi rengi siyahtı ve krepe röfle yaptırdım. üstünede altın karamel rengi komple boyancaktı ki o röfleler güneş yanığı gibi doğal durcaktı. kuaförün azizliğine uğramıştım. tabiki açıcılar, boyalar yıpratıyor en çokta açıcı. ama bu kadar çok yanmaması gerekirdi. ondan öncesindede saçlarım çok uzunken hiçbir sorunu yokken kısacık kestirmiştim sonra aylarca çok pişman olmuştum uzun saça hasret kalmıştım... neyse işte sonrada zar zor uzattım derken açıcıdan yandı... saçlarımı bir kere kestirdim bu olaydan sonra oda 3 4 parmak. tabiki yanıklar düzelmiyor bunuda biliyorum düzelse benim saçlarım düzelirdi :KK43: şimdide kendim yıpranmış saçlarıma ombre yaptım, yanmadı ama zaten zor toparlamıştım şimdi biraz daha yıprandı. fönsüz aşırı kabarık oluyor inanılmaz derecede. hergünde fönlemiyorum bilerek topuz yapıyorum. Şampuanımıda hep yıpranmış saçlara özel seçtim şuanki mesela dove pure care dry oil kullanıyorum. maskesi acayip derecede güzel, daha önce yumurtalı maske badem yagı falan çok yapardım. başka önerileriniz varmı kestirmekten başka?

Ben syoos'un keratin destekli şampuanını kullanıyorum.

Şampuanın içine karıştırdığım malzemeleri yazıyorum:
1- Bir yemek kaşığı Çam Terebentin Yağı
2- Bir yemek kaşığı Tatlı Badem Yağı
3- Kendi kapağı ile bir kapak Hint Yağı
4- Bemiks Ampul 2 adet
5- Evin Ampul 2 adet

Benim saçlarımda boya olduğu için ben kullandığım boyanın içinden çıkan boya koruyucu kremi de şampuanın içine ekledim. Eğer saçınızda boya yoksa karıştırmayabilirsiniz. Tamamen size kalmış.

Haftada 3 kere bu şampuan ile saçlarımı yıkıyorum. Bu şekilde kullanmaya yeni başladım diyebilirim aslında. Ve gerçekten saçlarımı yumuşacık yaptı. Taranması çok kolay. Kremlemediğim zamanlarda oldu ona rağmen kopmalar yaşamadım. Ancak ilk hafta saçlarınız dökülebilir. Çünkü ölü saçları atıyor bu karışım. Saçlarım dökülüyor eyvah! diye kendinizi yemeyin ben o hatayı yaptım ama sandığım gibi değilmiş. :) Saçlarınızı çok sıcak suyla yıkamayın. Ve haftada bir banyoda saç maskesi uygulayın. Umarım işe yarar sizde de :)

X