Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım 3 renk oldu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
saçlarım siyahtı açıcıyla açtım bazı yerler siyah kaldı üzerine küllü kumral rengini boyadım ama saçlarım 3 renk oldu küllü kumral, açık kahvemsi ve siyahh ben bu rengi nasıl tek kumral haline getirebilirim açıcı kullanmadan?

Açıcı kullanmadan olmaz. Bir kuaföre gidin evde saç açılmaz. Daha fazla uğraşırsanız saçlarınız elinizde kalacak.
Katılıyorum ve ayrıca ekleyeyim en azından 1 ay gibi bir süre ara verin, o sırada bakım yapın saçlarınız toparlansın.
Belli ki çok yormuşsunuz saçlarınızı.

Röfle yapmışsınız istemeden de olsa
Kuaför diyeceğimde
Normalde bile midem almıyor
Hele bu süreçte
Maskenizi takın gidin
Yada boya işinden anlayan bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz

saçlarım siyahtı açıcıyla açtım bazı yerler siyah kaldı üzerine küllü kumral rengini boyadım ama saçlarım 3 renk oldu küllü kumral, açık kahvemsi ve siyahh ben bu rengi nasıl tek kumral haline getirebilirim açıcı kullanmadan?
şuan kuaföre gidersen tekrar açıcak saçını buda saçın fazlaca yıpranması demek.. bence saçını bisüre toplayarak kullan hatta balık sırtı örebilirsin bisüre öyle kullan en az 2 hafta geçsin üstünden sonra tekrar açıcı ile uygulama yap ama bu sefer açıcıyı güzelce yedir tarakla tarayarak açıcıyı tüm saç tellerine yedirerek ve sürekli saçını ovalayarak yavaş hareketlerle tüm saç tellerine yedir sonra tekrar boyama yapabilirsin üzerine..

Güzel bir koyu kahveye boyayın. Saçınız dinlensin. Sonra bir kuaförde yaptırın yapmak istediğiniz işlemi. Açma işlemi tecrübe ve profesyonellik ister öyle her kuaföre bile yaptırılmaz.

Siyah renk kuaför bile tek seferde zor acar.. siyahın dönüşü kolay olmuyo.. bir süre hiç boyama.. acıcı yerine papatya suyu ile açmaya deneyebilirsin ama acıcı gibi tek seferde açmaz.. bi yerde okumuştum bunu birkaç seferde aralıklı zamanla açıyor ama acıcı gibi zarar vermez.. bu sürede sık sık yıka o renkler aksın gitsin ve kestir bence. Acıcı simdi kullanma sac yanabilir

Siyahtan defalarca kızıla ve karamele geçtim.
Asla tek seferde geçilmez evde.
Ben 3 seferde açardım.
Tam 3 4 ay sürerdi....
Yaz tatilinde hallederdim.
Şu an tek çareniz beklemek ve yoğun bakım yapmak.
Dinlensin saçlarınız sonra kuaföre gidin. Ama 1 ay bekleyin en az.

X