Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sacları yıkadıktan sonra kagıt havluyla kurutmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Miracle*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
203
0
96
İstanbul
ben bı dergıde okumustum sacları yıkadıktan sonra havlu yerıne kagıt havlu ıle kurutunca hem saclar daha az yıpranıyo hem de sactakı elektrıgı alıyo .. bende denedım bunu ve cıdden saclarım hıc elektırıklenmedı ve de normale gore 1ayda daha az kırıldı sırnaşık şey herkese tavsıye ederım kızlarrr :sm_cool:

tavsiyn için tşk.cnm..
ama anlıyamadım yani direk duştan çıkınca mı kağıt havlu kullancaz..
ee cnm ozamn bir rulo anca yeter herhalde..
saçım için değer ama ne bilim anlıyamadım..

cnm ben genelde havluya sarıp bı 5dkıka bekletıorum ondan sonra kagıt havluyla kuruluorum. saclarım gur sayılır ve de gogsume gelıo yanı cok kısa da dııl ve 2havlu yetıo bana =)

Kız benim saçlar neredeyse kalçamda, kalın telli ve dalgalı :)))
Anam gözüm korktu bi an :)

kagıt havluya gerek yok bence.. banyodan sonra havluyla (nasıl anlatılır bilmiyorum ama tarif etmeye calısıcam) havluyla sacın suyunu nemini almak için bastıra bastıra sürtmek yerine hafifce suyunu almak yeterli olur bence

evet kağıt havlu demek ağaç demek bayanlar arkadaşımıza 2 tane yetiyormuş olabilir fakat diğer türlü yazık olur yani.
en azından normal havlularımızı daha doğru kullanmayı öğrenebiliriz.o zaman kırılmaz saçlarımız.

haklısınız ben bu acıdan hıc bakmamıstım.
ama kabarık saclarından sıkayetcı olan o kadar cok ınsan var kı .. saclarının elektırıklenmemesı veya kabarmaması ıcın denemedıklerı yontem kalmıyo. bu forumda kadınlar bırbırlerıne bazı urunlerı tavsıye edıyorlar yada bırbırlerının sorunlarına cozum uretmeye calısıyorlar .
bende bu sorundan muzdarıp olan arkadaslarımla kendımın de zaman zaman uyguladıgı bı yontemı paylasmak ıstedım . lutfen bunu abartıp konunun amacını saptırtmayın !

P.S : keske dogaya verılen tek zarar yada bızı musrıf yapan tek sey bu olsaydı ...

Son düzenleme:

Sevgili -isik- kesinlikle haklisin,bence de saclarin nemini hirpalamadan ,cok sakin ve nazikce almak en dogrusu.

ben nemını hafıf alıp havluyu sacıma doladıktan sonra kurutma makınasını 10 cm falan uzakda tutarak kurutuyorum faydasını gordum

ışığa katılıyorum.. birde saçlarınız tamamen ıslakken taramayın daha çok kırılırmş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…