Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatan Formüllerin Resimli Anlatımı

ptahnilufer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
44
0
0
Ankara
Merhabalar, öncelikle saçlarını hangi formülle ne kadar sürede ne kadar uzattığını resimli paylaşımlar yaparak paylaşan dostlarımızın konu başlığı olsun istedim. Kemoterapi-tedavi-radyasyon gördüm saçlarım döküldü ve dökülen saçlarım uzamıyor diyenler, saçlarım kopuyor ama yenisi çok geç çıkıyor-ya da çıkmıyor diyenler, çok zayıf saçlarım var diyenler, artık uçlarından aldırmak istemiyorum doğal bir yöntem diyenler, çalı gibi saçlarım var diyenler, saçlarım röfleli-ya da açık renk diyenler, burada sonuç almış arkadaşlarımızın paylaşımlarıyla saçlarımız rapunzel gibi olsun diye bir konu başlığımız oldu. Sonuçları olan arkadaşlarımızın sonuçlarını detaylı formül anlatımı ve resimleriyle burada görmek bizi mutlu edecek. Şimdiden herkese teşekkürler....

Son düzenleme:
merhaba :) resim bulamam ama bilgi vermek isterim. arkadaşım yılan yağını öneriyor hem besliyor hemde çok çabuk uzatıyor çokta faydasını görmüş. en kısa zamanda ben denicem bakalım sonuçları sizinle paylaşmak isterim :)

en ıyı sac uzatan formul sınamekılı kürdür bence.bu forumdada baya yaygın bende uzattım bu kürle ve tavsıye ederım.resımde en kısa zamanda eklemeye calısırım

en ıyı sac uzatan formul sınamekılı kürdür bence.bu forumdada baya yaygın bende uzattım bu kürle ve tavsıye ederım.resımde en kısa zamanda eklemeye calısırım

Ben gecen hafta bir kez uyguladim. Sanirim etkisini gormem icin biraz zaman gerekli. Sen ne kadar arayla uyguluyorsun canim? Bir de ne kadar bekletiyorsun?

Ben gecen hafta bir kez uyguladim. Sanirim etkisini gormem icin biraz zaman gerekli. Sen ne kadar arayla uyguluyorsun canim? Bir de ne kadar bekletiyorsun?
evet sadece bu kür degıl tum kürler sabır ve sure ıster.ben haftada bır yapıyordum canım 8 hafta yapıp 2 hafta ara verıyordum 4-5 ayda omuzlarımdan belıme geldı.yanı sıra sampuanıma sarımsak ve bepanten ampul koyuyordum.duzenlı kllan mutlaka etkı goreceksın

off yaaaaaaaaa tam tarif versenizzzzzzzzzz
1 su bardagı kaynamıs suya 1 tutam sınamekını at demlensın.ılıklasınca süz içine 1 bemıx ampul kır sac derıne masaj yaparak sur.sacını strec veya posetle sar 3-4 saat beklet.haftada 1 yapılıyor

Ayrintili bilgi icin cok tesekkurler canim:)

yumurta yemek daha doğrusu protein almak gerçekten çok fadalı oluyor. yağda yumurta değilde ben her sabah muhakkak 1 tane haşlanmış yumurta yerim kayısı kıvamında çok sertleşmeden ( çünkü nekadar çok pişerse proteinler okadar çok ölüyor) ve saçlarım çok çabuk uzuyor çok da sağlıklılar arkadaşlarım bdiyorlar hep ya sen daha yeni kestirdin saçını nasıl uzuyor diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…